15.10.1959 byl zastřelen Bandera. Podívejte se, jak si v Kyjevě připomněli výročí jeho smrti

15.10.2017 12:54




 

Srovnání s Třetí říší:

Diskusní téma: 15.10.1959 byl zastřelen Bandera. Podívejte se, jak si v Kyjevě připomněli výročí jeho smrti

"Svoboda"

Jana | 16.10.2017

"Freedom is our religion" - ten nápis na budově v angličtině je vypovídající..

Hnědý čoud stoupá z našich milášků z Kyjeva

Radomír | 16.10.2017

V sobotu kráčeli ukrajinští nacionalisté Kyjevem, s pochodněmi a Banderou na rtech. "Evropa" miluje každého, kdo nemiluje RF, a tak jsou to vlastně takoví naši nahnědlí miláškové. Bubínky, píšťaly, pochodně - krajně nepříjemná vzpomínka našich rodičů a prarodičů... V naší jednobarevné telce nám je ale asi neukážou, tak jestli chcete, tady jsou naši udatní spojenci k vidění:

http://www.ovkscmfm.estranky.cz/clanky/zpravodajstvi/

???

renáta | 15.10.2017

Najsmutnejšie je,že ich prvý štátny útvar sa nazýval Kyjevská Rus a teda sú potomkami Kyjevských Rusov.

komu je co dovoleno

vilon | 15.10.2017

Berme to z hlediska vlastenectví. Co asi můžou oslavovat Ukropi? Určitě ne spojenectví se SSSR, nebo Ruskem. Tehdejší vojenští ukrajinští "hrdinové", např.Bandera, jsou dnes oslavování jako Ukrajinci. Každý stát má své hrdiny.Akorát nám, alternatívním sousedům to nevyhovuje.Politika se mění s ohledem na zásluhy minulosti a jejich hrdinů.... nebo ne?

Re: komu je co dovoleno

Marek | 15.10.2017

ty asi nevies co robili banderovci. pripomeniem ti.
http://europeanaction.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/Kiev01.jpg.w300h444.jpg
hrdinovia? fakt???

Re: Re: komu je co dovoleno

Jakub | 16.10.2017

Rodina pochází od Lvova, jsem imigrant třetí generace. Nikdy nezapomenu na prastrýce, který vyprávěl jak jako mladík po válce, chtěl navštívit svou slečnu ve vedlejší vsi. Bylo to asi hodinu chůze do svahu přes les. Když se přiblížil k domu, kde na něj měla čekat, bylo mu divné, že tam nikdo není. Přiblížil se k oknu a nakoukl dovnitř. Byla tam ona i její celá rodina zastřelená, na podlaze.Otočil se a utíkal pryč. Krátce na to odjel i se zbytkem rodiny do Sudet.

Je neskutečné, jak tyhle lidi vůbec mohou zvát na setkání, ukrajinský režim by měl být držen někde v obludáriu. Jak chcete vybudovat civilizaci, která uctívá "hrdiny" co stříleli do lidí, protože mohli? To není civilizace, to je zločin a zde není možné relativizovat otázku dobra a zla nebo kulturních odlišností. Vražda je vraždou a ten kdo jí spáchal, je vrah a jako takového, je třeba jej postavit před soud. Ne nosit jeho obrázky v průvodu!

Re: Re: Re: komu je co dovoleno

M.C. | 16.10.2017

Tak nějak to vidím také.
Poláci si dobře pamatují, co dělali banderovci a u nás a na Slovensku na ně máme taky svoje vzpomínky.

Re: Re: Re: Re: komu je co dovoleno

mdok1 | 16.10.2017

Slovensko aj Československo mali ozaj "dobrú" skúsenosť s banderovcami a vlasovcami. Aj tu niekde pramení tá časť neznášanlivosti voči Rusom. Napríklad na Slovensku vypaľovali a zabíjali rusky hovoriaci ľudia.. nebola to Červená armáda, ale príslušníci banderovských a vlasovských ozbrojených bánd. No a na vine boli Rusi ako celok..ďalej, Západ si po vojne chcel uchovať svojich psov, preto banderovci utekali na západ cez Poľsko a ČSR. Aj v Poľsku, aj u nás, v ČSR ešte po vojne padlo veľa nevinných ľudí rukami ideovo úplne ale úplne pomätených ľudí, z ktorých významná časť bola obyčajnými vrahmi.

Re: Re: Re: Re: Re: komu je co dovoleno

Marek | 17.10.2017

Moj dedo aj s jednotkou ich chytali. Ked dostali banderovca, priviazali o strom pri mravenisku a natreli medom. Viem ze je to krute ale co mi rozpraval ake zverstva ti ludia robili, na to sa nemci nechytaju. Uplne bez emocii. Detom! Nebudem to tu ani prerozpravavat.

Re: komu je co dovoleno

Kamil | 16.10.2017

Doplním Mareka:
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/174476-ako-ukrajinski-esesaci-cistili-slovensko/
Takže nám ako susedom to nevyhovuje vôbec. Zabíjali našich ľudí!

RE

mdok1 | 15.10.2017

Neide len o podobnosť s Reichom. Je jasné, že tu ide zombifikáciu na základe ideológie, to stačí vidieť na tých maskách. Mňa však v tejto súvislosti napadá, koľko je takých, ktorý sa fotia bez masiek a sú zombifikovaní na základe ideológie , štátno-oligarchického systému a štátneho systému? Nie ich náhodou veľa? Tí ukrajinci to dávajú najavo tzv. polopate. A v našich krajinách? Veď sa len pozrime okolo seba..koľko masiek máme okolo seba.

Re: RE

Libor Smetana | 15.10.2017

V nejvíce postižené generaci (myslím tzv. po "Husákových dětech") je jich hodně, ale z celé populace to není zas tak hrozný. Oni se nedokážou organizovat sami, musí být organizováni a mají v hlavě vymeteno a to je jejich slabina. (To stejné oblečení, transparenty, apod.

příspěvek

Libor Smetana | 15.10.2017

To se zase ve FEDu přehřála tiskárna. :-( A v NGO se "makalo"

Přidat nový příspěvek