Babiš je sice tváří EET, ale bez SocDem by to neprosadil

24.02.2017 20:20
Torge Tareg

 

Není ani mozkem projektu, to spíše klan který ho kryl už v době, kdy pracoval na zahraničním obchodu a umožnil mu vytvořit Agrofert.
Analogy EET jsou prosazeny v principu jen v zemích Východní Evropy a nově v softverzi v Rakousku,které dělá problemy a rado by pár skutečností změnilo.
Skutečným důvodem zavedení je oslabení národních ekonomik a likvidace živnostenského sektoru. Tedy odstranění konkurence a samostatnosti lidí. Samozřejmě je to projekt, který donutí k současnemu datu investovat do hardware a softwaru, který někdo dodává. Zároveň zajistí sběr dat a informací o trhu.
Princip je stejný jako u znárodnění v 50. letech, jen metody jiné. Také uvolněný ekonomický prostor nemá převzít stát, tomu zůstanou jen socialní závazky za lidi co přestanou podnikat, ale nadnarodní korporace.

 

Diskusní téma: Babiš je sice tváří EET, ale bez SocDem by to neprosadil

Proč končí živnostníci?

Len | 01.03.2017

Pro toho, kdo nezná základy účetnictví a není počítačově gramotný – nemyslím hry, facebook, e-mail a stahování čehokoliv – je nastavení parametrů pokladny ( když ji koupíte je slepá- všechny data musíte zadat), nepředstavitelný problém. To za prodejce a hospodské nikdo neudělá. Proto končí většina firem, kde jsou starší lidé. Samotnou kasu by si ještě pořídili, ale znalosti si nekoupí – do tohoto systému se z nuly dostáváte měsíce , děláte chyby a co je nejhorší – stát je neodpouští!!
Doplatíme na to všichni – já doufám, že i Babiš!!!

Proč končí živnostníci

Len | 01.03.2017

Pro toho, kdo nezná základy účetnictví a není počítačově gramotný – nemyslím hry, facebook, e-mail a stahování čehokoliv – je nastavení parametrů pokladny ( když ji koupíte je slepá- všechny data musíte zadat), nepředstavitelný problém. To za prodejce a hospodské nikdo neudělá. Proto končí většina firem, kde jsou starší lidé. Samotnou kasu by si ještě pořídili, ale znalosti si nekoupí – do tohoto systému se z nuly dostáváte měsíce , děláte chyby a co je nejhorší – stát je neodpouští!!
Doplatíme na to všichni – já doufám, že i Babiš!!!

Pamatujete?

Franta | 28.02.2017

"Když Mrázek prohlásil, že mu z Polska přijdou materiály na Babiše, tak před sebou měl poslední týden života."

"Když se Peter Kovarčík (Babišův spolužák a nadřízený v Maroku, který se netajil tím, že fenomenálním úspěchem dnešního ministra financí stojí divné peníze a vztahy) začal vracet do politiky, tak náhle uklouzl ve vaně. To jsou všechno asi jen náhody."

"Na Slovensku krátce poté, co A. Babiš vytuneloval Petrimex ...řekl bývalý ministr průmyslu Ján Ducký, že Babiš půjde do tepláků. ...načež byl doma u schránek zastřelen dvěma ranami do hlavy."

Výrobce GMO léčiv, GMO spermií, GMO pečiva, GMO salámů a dalších GMO produktů

los/sol | 27.02.2017

Jak nejlépe agent v aktivní službě - "Sorry jako" zlikviduje ty, co mu kazí kšefty? Ty co s šedesátiletou praxí pečou chleba pro své vesničany, na které oni stojí fronty? Ty sedmdesátníky? Vyhlášené v širokém okolí? No tak, že jim dá příkaz na zavedení EET. Chleba pečeš? Pečeš? A co EET, máte? Né? Dávám Vám pokutu 100 000 Kč!! No a od zítřka Vám bude chleba vážení vesničané dodávat korporátní agetůra v programu GMO!

Pilní studenti KOB a DVTR vědí

los/sol | 27.02.2017

že proces rozdělování, nebo přidělování zdrojů planety korporátnímu fašismu - systému nenávidícího člověka, běží dál bez povšimnutí samotných zdrojů. Stejně jako rostlinka, kterou má sežrat koza, nechápe kdo je to koza, tak obdobně lidské zdroje (obyvatelé ČR) nechápou, co je to korporátní fašismus, který je má "sežrat", tedy dokonale fyzicky a psychicky vysát a pak odhodit
Druhy zdrojů: 1 surovinové
2 lidské
3 informační apod.

Co dělat?

los/sol | 27.02.2017

Boj proti korporátnímu fašismu je jednoduchý - nepodporovat korporátní fašismus.
Termín provedení: IHNED!

NECHÁPU...

veronika | 26.02.2017

JAK BOREC ŠLOHNE 50MEGA, začne se rýsovat průser, tak je přehodí na svou povedenou rodinku a myslí si, že je z obliga...
jééé
když budete prodávat blbý jízdenky na dráze, tak ve stejný stanici nemůže prodávat jízdenky NIKDO Z VAŠÍ RODINKY!!!§
a tenhle dělá šéfa fšem finančníkům ve státě, ten sedí na fšech prachách našeho státu....

KVŮLI NĚMU FŠICHNI VELCÍ INVESTOŘI PŘESSTALI INVESTOVAT - FŠECHNO STOJÍ (MLUVIL O TOM ZEMAN VE VÁNOČNÍM PROJEVU)
což zřejmě bude mít dohru ve snížení naší životní úrovně - ono jaksi pár tisícovek vybraných od hospodských díky eet navíc nezachrání miliardové ztráty, které tady budou díky nynější neaktivitě investorů v budoucnu....... a už asi jjsou... - čtu to z infopole...

Re: NECHÁPU...

veronika | 26.02.2017

rath šel vypovídat jako klíčový svěděk v kauze čapí hnízdo - - obávám se, že tento člověk si nahrabal asi nejvíc v celé naší historii snad od dob masaryka; do kapsy strčil nejen kalouska - ale naprosto fšechny. ->> z infopole čtu, že k majetku přišel stejně, jako přicházeli mocní na území usa ve 20. letech min. stol.

jestli bude znamenat víc morálka a čest našich zákonodárců, než peníze, tak se dožijem, že tento člověk pak řekne, že on za to nemůže, protože existuje jakási čarodějnice, která mu vyvěštila z koule?, že má vstoupit do politiky a že astronomicky vydělá....

tak to sledujte - to bude ještě jízda!!

a docela mooc by mě zajímalo, kdo sedí a na to dohlíží ve správcovským baráku eet, kam mají putovat data naprosto fšech lidiček, kteří na území našeho státu cosik udělají a prodají...
ps: a konkurence???? a jaká??? - zaniká.... => všichni patříme babišovi... - kdy on chce určovat, kolik si vyděláme, kolik nás bude stát zubař, litr mlíka, či bydlení...
bezhotovostní platby už kdesi na summitu eu podepsal, banky se na ně výhledově připravují..
ještě nám chybí onen čip pod kůží a .........


nwo.cz v praxi



Re: NECHÁPU...

jan navrátil | 26.02.2017

Veronika,perfektní díky.
Zatím se přihlásilo dost málo do EET,každý ještě vyčkává,ale Babiš je tvrdohlavý,nevzdá to i kdyby to mělo položit stát.Mezi všemi těmi prodejci bylo hodně i důchodců,ti to vzdají.Pak se dost rodinných příslušníků podílelo na tom,aby jeden mohl prodávat na poutích,jarmarcích,trhy,ať jsou to jarní sazenice,stromky,pletení přes zimu,ale i různé řemesla apd.Bude třeba zajímavé,vím jak to chodí třeba na poutích,když prodávají tři osoby a jedna kasa.Také bych rád něco věděl ohledně přebytku státního rozpočtu.Byl přece plánován s dluhem 70mld,prodal dluhopisy v této ceně nebo ne.Kde je 40 mld.neproinvestovaných MD.

Re: Re: NECHÁPU...

veronika | 26.02.2017

tohle je na křišťálovou kouli
nebo
výkonné, kompetentní orgány a spravedlivou justici....

osobně si přeju
konečně vzdělané, zodpovědné a etické lidi ve výkonných řídících funkcích, kteří se budou nominovat do politických funkcí na základě jejich doložitelných dlouhodobých úspěšných zkušeností a nikoli na základě jakýchsi pochybných volebních preferencí, kdy volíte kohosi, koho v podstatě naprosto neznáte...a o jeho životních úspěších, či neúspěších naprosto nic netušíte a volený si v podstatě může hlasy koupit, nebo k nim přijde jiným prazvláštním způsobem... viz usa či rakousko...

Re: Re: Re: NECHÁPU...

veronika | 26.02.2017

na světě je už plno odborníků i s akademickým titulem, kteří dokáží změřit a i vyfotit auru...
tak třebas tohle je cesta

pak by se nedostal na prestižní místo člověk s nekalými úmysly..., =>> protože vaše aura kopíruje a vystihuje svou barevností emotivní postoj vaší osobnosti..., což se následně může odrazit ve vašem zdraví...
=>> tyto výzkumy jsou z těchto důvodů zesměšňovány, bagatelizovány, nepodporovány...., ale EXISTUJÍ

Supermarkety

ObcanID | 25.02.2017

...živnostníci vs. supermarkety. Kik bude rozšiřovat a připravují se další. Totální likvidace s Babišem jako hlavou, která je vidět v čele. Nevolit je základ a nesedět už nutnost.

" Když není koho volit, není kdo by vládl "

Re: Supermarkety

paja | 26.02.2017

Vždycky je koho volit. Každej zkoumá jestli je např Okamura schopen vládnout. Pak usoudí, že ne a prohlásí, že není koho volit. Chybné prohlášení. Okamura nemusí hned vládnout, ale může přinutit toho kdo vládne, aby vládnul ve prospěch národa a ne ve prospěch ciziny. Takže vždycky je koho volit.

Babiš je sice tváří EET,ale bez Soc Dem i KDU,by to neprosadil

jan navrátil | 25.02.2017

Místo toho,aby to menším podnikatelům vylepšil,tak jim to z tíží.
Jak i píše Nasredin,takových případů je více,Babiš i další vůbec nevědí co to je práce natož podnikat.Také to považuji za lobování pro velké řetězce,ale navíc lidem z těch vesniček vznikají další náklady,dojíždění na nákup,časové prodloužení.Vetší hospody,restaurace si s tím poradí a také slibované snížení DPH něco přinese.U té malé hospody snížení DPH o 50Kč na sudu,mnoho nedá,když ten sud ani za den nevytočí.Přidám ještě,kdo poradil Sobotkovi tu sektorovou daň,už od 40tisic,aby si popudil střední třídu,to Babiš je jiný kabrňák,počkal si co vyleze ze Sobotky a on ohlásil zdanění až od 113tisíc.Ještě bude veselo kolem daní a tech slibu.

Lidé, neblázněte..

RichardCZ | 25.02.2017

Ve východní Evropě se holt krátí daně, jak se říkalo za komunistů - "Oni předstírají, že nám platí a mi předstíráme, že pracujeme.

Problém je, že se krade, a to bez soudnosti a studu. Hospoda neplatí daně, je dlouhé roky ve ztrátě a majitel hospody má BMW. Jeho zaměstnanci dostávají minimální mzdu a obálku bokem. Všichni to ví, protože se tím nikdo netají. Je to neslušné.

Za komančů byl natočen film "Pumpaři od Zlaté podkovy". Pan Vinklář tam říká mladému kolegovi: "Můžeš klidně žrát, ale, nesmíš u toho mlaskat"

Problém naší společnosti je ten, že ti, kdož žerou, u toho okatě a demonstrativně malskají. Nejen mlaskají, ale také krkají a někteří dokonce i prdí.

Pak se nemohou divit, že lidé volí Agenta Bureše.. Jak říká V.V. Pjakin, vše se děje nejlépe s ohledem na tu mravnost, která tu je.

Tedy, EET nevidím až tak negativně. Osobně jsem proti danění příjmů, měla by být daněna spotřeba, protože daní z příjmů jsou "trestáni" pracovití a odvody z mezd je extrémně zdražována lidské práce.

Stát a sociální systém by měl být financován ze spotřebních daní, tak aby se na financování nezaměstnanosti podílely právě ony daleké, nadnárodní korporace.

Re: Lidé, neblázněte..

Cico Ciciak | 25.02.2017

"Ve východní Evropě se holt krátí daně..."

To, že si nejaký živnostník v neo-kolónii sem-tam prilepší (aby to politici a miestni oligarchos nerozkradli) je nič oproti zahraničným bankám a korporáciám, ktoré v štátoch bývalého (pseudo)socialistického bloku praktizujú čisté vykorisťovanie a parazitizmus na väčšine ich národov!
Daňové prázdniny, daňové raje, dotácie, absencia progresívneho zdaňovania, vlastnej meny a skutočnej menovej politiky (naviazanosť na dolár), nízke platy alebo prítomnosť úroku v rámci finančného systému.
Toto je skutočná mega-zlodejina globálneho merítka posvätená zákonmi ušitými na mieru a nie v prípade živnostníkov a malých podnikov!
Tak, kto v skutočnosti kradne na profi úrovni?

Re: Re: Lidé, neblázněte..

Cico Ciciak | 25.02.2017

Ešte som zabudol na (aj kupónové) privatizácie (vody...).

Re: Lidé, neblázněte..

Hox | 25.02.2017


Nasredin 24.2.2017 o 13:56

Před chvíli jsem mluvil s kamarádem, vlastní IT firmu a začali mu tam chodit drobní podnikatelé, kteří do poslední chvíle doufali, že toho darebáka Babiše osvítí „duch svatý“ a sejme to břímě EET z beder drobných živnostníků. Bohužel neosvítil. Vyprávěl mi o staré živnostnici z jedné vesnici v podhúří Jeseníků (má smíšené zboží a malou hospůdku), přišla za ním rovnou z finančáku s lejstrem na kterých měla babišovými kódy EET. Paní vůbec neví které bije, žije v děrevni, kde lišky dávají dobrou noc, kde není ani mobilní signál natož internet. Paní která neumí ani s počítačem ani s EET pokladnou, nemá ani mailovou schránku, si má vygenerovat bezpečnostní certifikát pro pokladnu a má si ji sama obsluhovat. Ten Babiš je opravdu pěkný parchant a hajzl …

Re: Lidé, neblázněte..

Torge Tareg | 25.02.2017

Ve východní Evropě se holt krátí daně- to je jen fráze ,za kterou se má schovat cokoliv se bude hodit.
Úroveň šedé ekonomiky u nás je ve skutečnosti pod průměrem evropské unie.
Pokud se někde krátí daně ,je dobré zamyslet se nad důvody proč se tak děje. Jedním z důvodů je, že jsou nastaveny nemorálně z pozice státu jehož hospodaření zdaleka neodráží nároky na poctivost kladenou na plátce,ale spíše naopak.
http://www.kurzy.cz/zpravy/412570-eet-bere-lidem-praci-kde-je-fakticky-problem/
Jedním z nejhorších jevů spojených se zaváděním EET je ovšem třídní boj a rozdělení společnosti.Málokdo se zamýšlí nad tím jak systém okrádá všechny a rád skočí po návnadě, že živnostníky okrádá méně. Tedy ve smyslu soused má dvě kozy ja žádnou, když mu zdechnou budeme mít stejně. I živnostník, zaměstnanec a uředník mají být partneři ve společném díle rozvoje společnosti. Nikoliv soupeři.Přerozdělováním výdobytku jedné části celku jiné části ještě nic nového nevzniklo.Navíc v případě EET se nic nepřerozdělí ,nelze přerozdělit něco co nevznikne.A pokud ano tak uplně jinam než je slibováno.Živnostenská vrstva je motorem a stabilitou každého uspěšného a suveréního státu, který není skrytě okupovan a kterému není určena jiná pozice v globalizovaném světě.
Navíc podnikání nejsou čísla, jsou to mezilidské vztahy ,skuteční živí lidé , reakce na skutečnou potřebu životaschopnou nabídkou. Tedy odráží skutečné potřeby společnosti ,nikoliv představy o tom co společnost potřebuje řízené z centra, dojící rozpočty opět ku prospěchu korporací.
To že jsou nejvíce vidět hospody jen odvádí pozornost od jádra problému.Důsledky zavedení v rozsahu jak je plánovaný proběhnou v několika vlnách a se spožděním. Jedním z nich bude zdražení ,dalším změna nabízených služeb,další rozevření nůžek mezi bohatými a chudými, zvýšení zavislosti lidí na státu ,nebo zahraničním investorovi.A hlavně stale tvrdší kontrola společnosti za pomocí moderních technologii,tedy ztrata svobody a možnosti rozhodovat o svém životě a praci ,kterou chceme vykonávat.

Re: Lidé, neblázněte..

aha | 26.02.2017

Kdyby FÚ měly pokyny důkladně a častěji provádět daňové kontroly, dokázaly by z hospod více vysedit než EET. Aktivita FÚ je přinejmenším v Praze ve srovnání např. s Německem zanedbatelná. Hlavní důvod k tomuto spatřuji v nadřazeném zájmu na zadlužení země. Je třeba chápat, že poskytovatel úvěru libovolné zemi si v podstatě nakupuje potenciální reálné hodnoty (viz Řecko) za ze vzduchu vytvořené čísla v počítači. Oproti tomu bledne obchod s drogami i zbraněmi.

Stručně

eM | 25.02.2017

Hezky jasně a stručně napsáno. Souhlasím.

To není smutným faktem,

BPN | 25.02.2017

..ale důkazem o debilitě volebním hlasem obdařeného ovčanstva....

agent spasitel

zleoš | 24.02.2017

Smutným faktem je, že přes všechno co Bureš provádí, jej stále velká část voličů považuje za spasitele jenž vyvede zemi ze současného šlendriánu. Dostanou přesně to, co si svou ignorancí zaslouží.

Přidat nový příspěvek