Britský ministr: Putin se dozví obsah utajovaných dokumentů NATO půl hodiny po jejich vzniku

23.07.2016 15:37
Vlabi
 

Ministr obrany Velké Británie Michael Fallon vystoupil v parlamentu země se šokující informací, že “obsah utajovaných dokumentů NATO se stává známým Vladimiru Putinovi už půl hodiny po té, co se objeví na světle světa."

Podle anglického vydání The Daily Mirror, “tato situace nevznikla až nyní a ani s příchodem Vladimira Putina. Člen konzervativní strany Bob Stewart, plukovník velící silám OSN v Bosně na počátku 1990, dokonce už tehdy NATO obvinil z tajné dohody s Moskvou. Tvrdí, že “tajemství většinou neumí udržet spojenci Británie”, ale na skutečnosti to nic nemění. Řekl, že výraz “natovské tajemství” je pro něj ten nejlepší vtip, jaký v životě slyšel”.

Poslanci parlamentu byli ohromeni zprávou o tom, jak špatně organizovaná je zpravodajská činnost spojenců. Například o tom, že se Rusko chystá obsadit Krym, se v NATO údajně dozvěděli až poté, co se v tisku rozšířila zpráva, že “mimozemšťané” (tak na Západě označují “zdvořilé lidi”) poloostrov již obsadili.

 

http://zakonvremeni.ru/component/content/article/13-3-/27867-2016-07-23-03-24-09.html

Diskusní téma: Britský ministr: Putin se dozví obsah utajovaných dokumentů NATO půl hodiny po jejich vzniku

Putin se dozví obsah utajovaných dokumentů do půl hodiny.......

LV | 29.07.2016

Tajné služby skoro všetých štátov - nielen Ruska,či USA - majú vyškolených senzibilov,ktorí ovládajú tzv. diaľkové nazeranie, prípadne aj tzv.atsrálnych letcov,ktorí po výstupe z tela lietajú
v astrálnom neviditeľnom tele kamkoľvek i do najtajnejších budov
protivníka. I Petr Chobot bol kedysi vyškolený na túto činnosť v
Rusku za Brežněva. Každý štát má desiatky takýchto "letcov",či
"vidcov",je to už dávno verejne známa informácia. Dokonca i
mistr K.Gott sa chválil že ho naši odborníci z MV už za Husáka
naučili praktiku astrálneho lietania.

pavelka70

Nestravitelné? | 26.07.2016

Ale copak, M.C., Cico? ?? pro vás tahle správa nestrávitelná? Ani si to nepřipustite, takovou možnost,vidˇ? Kluci učte se! Že je třeba míti v hlavě malého brouka, jo, brouka spolupráce dvou nepřátelů. Vono totiž všeobecně je vytroubeno, že žádná komunikace mezi CIA a FSB-KGB neexistuje! OMYL! Běží to furt a potichu.V roce 2013 byl v médiích poprask s ochuzeným.obohaceným uránem, odpadem, tiše vezeným do Ruska ze všech států EU, samozřejmě za dolary, jak jinak. A pak sem dostal mail od Mirka, který mi vše vysvětlil. Tady je v plném znění:
"Tibore, dal jsem do diskuse kopii jednoho z článků našeho mainstreamu, konkrétně tohle je z Deníku.cz. V dubnu toho byla plná televize. Údajně to plánovali aby se tento materiál nemohl dostat do rukou teroristů. Z Polska tenkrát podle jejich informací odvezli cca 90kg vysoce obohaceného uranu.To samé se dělo i v ostatních zemích bývalého východního bloku. A vše šlo do Ruska. I informace o tom, že to zajišťovala NSA je z televize. Na nazávislých webech tahle informace bohužel nějak zapadla. Ale potvrdil to i SÚJB,PČR i ROSATOM.
Vzhledem k tomu, co psal Estulin ve své knize Bilderberg o původu Putina, to bohužel pak dává smysl. Pak dává smysl i hra na železnou oponu po Pikeově bipolárním rozdělení světa(viz např. sestřelení KAL 007 v 80 tých letech, které na sebe po dohodě s Američany vzali Rusové i když je sestřelila americká F16). A mám pocit, že se tohle spojenectví v tajnosti táhne už od vyvraždění rodiny cara Mikuláše nařízeného Řiťschildovým klanem za to, že jim nepovolil v Rusku centrální banku. On byl asi poslední, kdo se jim v Rusku postavil.

Pro příklad podobného spojenectví v tajnosti nemusíme chodit daleko. Osmanská říše byla od středověku vždy spojencem Říma, aby tento mohl odůvodnit svoje zásahy proti šíření pravoslaví z Byzance . Je to úplně stejné jako dnešní křižácké tažení Bushe a dalších proti hrozbě neexistujícího terorismu. Táhne se to celou naší historií jako podělaná nit(operace Northwood, Gladio, Ajax, Splinter......) "Mirek"

Re: pavelka70

M.C. | 27.07.2016

Z čeho soudíte, že je pro mě zpráva nestravitelná?

Mě nedělá problém si představit špionáž Ruska ve strukturách NATO ani tichou spolupráci mezi různými organizacemi.
Tajné služby si vždycky dělaly tak trochu vlastní politiku, ne jenom co jim zadávala vláda nebo velení armády.
Občas to jde i proti oficiální politice.
Viz admirál Canaris, ten bojoval proti Hitlerovi zevnitř systému až do svého oběšení po nezdařeném atentátu a postaral se o celou řadu řízených úniků informací.
V současné době proti vládě postupuje Pentagon, už za generála Dempseyho armáda sabotovala některé snahy vlády a co to převzal generál Dunford, tak už si US ozbrojené síly jedou úplně po svém prkně. Akorát se nemohou proti vládě postavit otevřeně, nechtějí vyvolat státní převrat, aby v USA nedošlo k občanské válce a zbytečně se neoslabovala jejich pozice ve světě.

Já se podivuju nad tím, že někdo takovou informaci vypustil z huby a připojuju se k Cicovi s otázkou, jestli je tak blbý, nebo tím něco sleduje.

Můžete rozvést informace v citovaném mailu od Mirka? Něco málo o tom vím a rád bych si porovnal, případně doplnil informace.

pako

M.C. | 25.07.2016

Tohle nemůže člověk schopný samostatného uvažování říct nahlas. Ať už je to pravda, nebo není.
Protože daňový poplatník se nutně zeptá, proč takovou strukturu platíme a platíme jim ty jejich drahé hračky, když neumí nic udržet v tajnosti, což je základní princip fungování armád a tajných služeb.

Toto už není na zvýšení výdajů. Pokud je to pravda, tak jsou lidi ve vedení NATO a) naprosto neschopní, nebo b) naverbovaní protivníkem v množství větším než malém.
Což v obou případech konečném důsledku znamená, že je velení NATO zralé na rozpuštění a kompletní kádrovou výměnu. Včetně vybudování úplně nových pracovišť a velitelských stanovišť, včetně nového počítačového vybavení.

V dobách studené války se struktura, o které se zjistilo, že je napíchnutá protivníkem ve větším počtu rozpouštěla a lidi z ní se odsunovali úplně mimo státní aparát - ti kterým nešlo nic dokázat.

.

Cico Ciciak | 23.07.2016

Komu poslúži toto info pole?! Napr. vojenským jastrabom, ktorý sa tak budú oháňať tým, že je treba zvýšiť výdaje na "ochranu" západnej "liberálnej demokracie" pred "ruskou hrozbou"? :DD

Re: .

Jeník Jenislav | 25.07.2016

Anebo je to už protihra směřující ke skutečnému omezení NATO ve smyslu úkolů Trumpových? Jak to 18. 7. 2016 hezky popsal Pjakin: Vláda GBR jsou nyní lokajové, kteří mají udělat špínu a znemožnit "se", aby nebyli znemožnění ti, kteří znemožnění být nemohou. Tenhle ministr se znemožnil hezky, nemyslíte? Po Johnsonovi další polodebil.

Přidat nový příspěvek