Kdo stojí za chaosem a nepokoji v USA?

24.09.2016 17:59
Lin


USA se už nějaký čas potýká s násilnými akcemi a protesty občanů. Údajně prý jde o nerovnoprávnost černochů (či jiných „nebílých“), o rasistické chování státních orgánů, o nenávist bílých Američanů vůči barevným přistěhovalcům.
Co nebo kdo stojí v pozadí?
The Washington Times uveřejnil článek se zajímavým rozuzlením. Policie prý má dostatek důkazů o tom, že protesty a násilnosti se nedějí spontánně, ale jsou rozdmýchávané najatými lidmi. Jak dnes v Charlotte, tak před časem ve Fergusonu, byla vlna násilí vyprovokovaná cizími lidmi a ne občany města.
Ze zjišťování jiných médií v USA vyplynulo, že např. nyní v Charlotte bylo 79% zatčených z cizích míst, byli svezeni do Charlotte a také koordinováni z jednoho centra.
Obdobná čísla zjistili i z Fergusonu, kde jakýs takýs pořádek obnovil až zásah Národní gardy.
Zjistilo se, že financování lidí, najatých pro tyto rasové a sociální nepokoje, provádějí neziskovky „za sociální spravedlnost“, které financuje… Soros.
Jenom na Ferguson odešlo 33 milionů dolarů.
Soros je jedním z největších sponzorů klanu Clintonovců a celé Demokratické strany. A jak je vidět – tito nepředstavují mínění a názory celé Ameriky, že jsou jen malou částí – klanem – který hájí a prosazuje své vlastní zájmy.
Američtí analytici (v článku nejsou uvedení) si všimli načasování těchto rasově-sociálních nepokojů a myslí si, že nyní – před samotnými volbami – se budou ještě stupňovat. Clintonová nyní dost ztrácí, takže násilné nepokoje jí mají pomoci zavést debatu na „rasově-sociální rozkol země“, kde ona řešení (jakoby) zná – a naopak Trump je ten rasista, který situaci ve společnosti zhoršuje. Všemu nahrává fakt, že vševidoucí FBI najednou „oslepla a zeslábla“ a nemá potuchy o tom, co se v zemi děje a nepodniká žádné kroky.
Někteří analytici se dokonce domnívají, že pokud Clintonová nevyhraje, propukne násilí najednou v mnoha městech a bude zavedený výjimečný stav a to za účelem odstavení Trumpa jako příčiny.

 

zdroj

https://cont.ws/post/380468

 

Diskusní téma: Kdo stojí za chaosem a nepokoji v USA?

čas transformácie

peter1. | 25.09.2016

Na občiansku nespokojnosť je USA jedna z najlepšie pripravených krajín sveta. Očakávania z príchodu "teroristov" z napadnutých krajín, sa nenapĺňajú - bude ich treba vyrobiť vo vlastnej réžií doma - všetko je pripravené. Transformačný proces nemá, kto a nemá kto spustiť - tak sa čaká (na Sorosa) Predvolebné trapasy sa zhusťujú, postupne sa stávajú normalitou. Príbeh z 9/11, bude musieť mať pokračovanie v ešte vyššom levele - psychopati z politiky sa stanú nebezpečný ako nikdy predtým. Voľby sa stávajú bezvýznamné, ani Obama nenaplnil očakávania ...

kdo stojí za chaosom a nopokojmi v USA?

valsodar | 25.09.2016

je v tom skrytý ešte aspekt falšovania voličských hlasov v týchto rozhodujúcich regiónoch, ktoré by v prípade pokoja nebolo možné!

Black lives matter

Jura | 24.09.2016

nese klasické znaky barevné revoluce. Včetně toho, že to je umělý, včetně toho, že to je pro část obyvatelstva chytlavý.

Přidat nový příspěvek