Majdan v Minsku: stejné technologie, jiný čas a místo, stejná síla v pozadí

25.03.2017 22:56

25.3.2017

 

Minsk 2017, Kyjev 2014:

 

Zde je 5 hodin videa o průběhu Majdanu v Minsku:
http://politikus.ru/video/92382-protesty-oppozicii-v-minske-zaderzhaniya-demonstrantov.html

Zdá se, že zatím to Lukašenko zvládá. Nasadil OMONovce (pořádková policie), ti revolucionáře rozhání, nedovolí jím vlézt tam, kde nemají povoleno. Obzvlášť iniciativní zatkli.
Uprostřed videa mluví na kameru dvě tetky – revolucionářky. 60 a 78 let. Starší z nich je chronická, chodí na každou demonstraci, roznáší propagační materiály. Stěžuje si na chudý život. A ani jí nenapadne se podívat na důchodce na Ukrajině, aby srovnala, jak se žije před revolucí a po ní.

 

Diskusní téma: Majdan v Minsku: stejné technologie, jiný čas a místo, stejná síla v pozadí

Majdan

Iva | 27.03.2017

Vážení,.ak o tom ešte neviete,tak aj na Slovensku hrozí majdan.Treba byť obozretný,mimovladky organizujú študentov,Kiska zastrešuje!!!Pamätajte

poriadok

Werner | 27.03.2017

musí si urobiť poriadok sám...príkladov ako sa to nemá robiť má dosť...

Re: poriadok

los/sol | 27.03.2017

V každé struktuře nebo společnosti se nachází vždy takoví, kteří o pořádek nestojí, naopak a mají za to pěkně tučnou mzdu a imunitu. Vše díky loajálnímu nezájmu většiny. Bez této symbiotické spolupráce loajální mlčící většiny, by ničeho nedosáhli.

Majdan v Minsku

jan navrátil | 26.03.2017

Opravdu to sedí,stejný začátek,pokud to Lukašenko nezarazí,bude to mít i stejné pokračování.USA jedou pořád na stejné vlně,dostat se k Rusku co nejblíže.Věřím i tomu,že všechny ty přesuny vojsk a zbraní NATO,jsou přípravou,nejdřív sesadit Lukašenka a pak na Moskvu,také nejdřív Majdan.

Re: Majdan v Minsku

Dušan | 26.03.2017

NATO príde akože robiť poriadok (ako policajti) čo keby sa atomove zbrane dostali do rúk zločincom......

"Pekne" naplánovaná stratégia. A bežné obyvateľstvo na západe si bude myslieť že "naši" tam nosia dobro.....

Re: Re: Majdan v Minsku

jan navrátil | 26.03.2017

Dušan.
To mám na mysli také,nějakou záminku si vždy najdou,když budou chtít vstoupit na Běloruské území.Řeknu to rovnou,hodně to smrdí.

Re: Re: Re: Majdan v Minsku

openeyes | 26.03.2017

Dobrá príležitosť pre dvojtvárneho Lukašenka konečne si uvedomiť, že pre západných neokonov bol vždy len užitočným idiotom. Možno by nebolo odveci vziať si príklad z Assada a požiadať oficiálne Rusko o pomoc špeciálnych jednotiek v boji proti teroristom v uliciach - tých môže nazvať (dnes populárne) ISISákmi, infiltrovanými imigrantami a pod - mainstream tých výmyslov vyprodukoval kopec. Dôležité je zrušiťoperačné riadiace zložky agentúr západu...

Přidat nový příspěvek