Marie Zacharovová navrhla nominovat nevládní organizaci „Bílé přilby“ na Oskara

30.11.2016 19:38
TauRus

 

Do internetu se dostalo instalační video, ve kterém pracovníci „Bílých příleb“ se sklání nad mužem pod sutinami, chvíli čekají na povel a pak ležící muž začíná jakoby bolesti křičet a „Bílé přílby“ ho jako zachraňují.
https://www.youtube.com/watch?v=Y4w0biEdOZ4
(na youtube toto video pravidelně odstraňují, pokud se nestihnete podívat, tak je ještě pod tímto článkem: https://cont.ws/post/445507)

Zacharova takto okomentovala toto video: „Bílé přilby jsou nominovány na Nobelovou cenu, ale podle mistrovské hry, je možné navrhnout je rovnou na Oskara“.
„Syrská tragedie svědčí o tom, že na tragedii milionů lidí, někdo sbírá krvavé a laciné dividendy. Kolik bylo uděláno instalací, se nedozvíme. Ale vidíme, jak snadno oni mohou imitovat tuto tragedii“,- konstatovala Zacharova.
https://rg.ru/2016/11/30/mariia-zaharova-rasskazala-kogo-mozhno-vydvinut-na-oskar.html

Mimochodem, „Bílé přílby“ skutečně byly nominovány na Nebelovou cenu a dokonce existuje film-dokument o „zvěrstvech“ Putina a Asada v Sýrii. Shodou okolnosti, tito „stateční“ pracovníci strany „dobra“, jsou vždy na místě, kdy dle verzí západních médií je „rozbombardována“ syrskými nebo ruskými VVS nějaká škola, školka nebo špitál. Přičemž, tito pracovnici nikdy nejsou na místě, když umírají civilisté kvůli bombardování VVS západní koalice.
Oficiálně, zakladatelem „Bílých příleb“ byl James Le Mesurie, bývalý důstojník britské armády, později, žoldnéř ve skupině „Oliva“. To je soukromá vojenská společnost, těsně spojená s SVS Blackwater Academy, která především plní objednávky Pentagonu a vlády USA.
Oficiálně „Bílé přilby fungují díky sbírkám a mezinárodním grantům. Hlavním sponzorem je známý fond Georga Sorose.
Více o tom zde (rj):
http://tsargrad.tv/article/2016/10/06/belye-kaski-s-rukami-v-krovi

Na internet, kromě „Bílých přileb“, se dostalo video družstva britských „kosmetických pracovníků“, kteří vytváří další syrské oběti bombardování Ruska v Sýrii. Oficiálně, pracují na programu „Hospex“, který má připravit lékaře na skutečné podmínky v boji. Ale podle portálu „Ruská vesna“, v britských dokumentech o „ruském bombardování v Sýrii“ byly zaznamenány instalační záběry z programu „Hospex“.
Video a další podrobnosti zde:
http://zakonvremeni.ru/news/13-3-/29316-v-seti-pokazali-komandu-britanskix-grimyorov-sozdayushhix-qzhertv-bombardirovok-rossii-v-siriiq18.html

Nová fakta opět potvrzují a dokumentují lež západních médií ohledně syrské krize a pomoci Ruska syrské vládě v boji s mezinárodním terorismem. Ten, kdo vytvořil teroristické skupiny, jako nástroj k likvidací nepohodlných států, je dnes brání všemi možnými prostředky.
Mimochodem, v těchto dnech, Německo svolává v OSN zasedání kvůli „zločinům“ ruských a syrských vojsk při dobytí Alepa.

 

Diskusní téma: Marie Zacharovová navrhla nominovat nevládní organizaci „Bílé přilby“ na Oskara

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek