Na věžáku MZV RF vymění špici postavenou na Stalinův pokyn

28.09.2016 09:08

"Matriční" zpráva na Sputniku:

V Moskvě začala práce na výměně špice na střeše výškové budovy MZV RF. Informoval o tom zástupce ředitele departamentu investiční výstavby a majetku rezortu v zahraničí Vladimir Potapkin.

Podle jeho slov se stala oprava možnou poté, co se z výškové budovy na Smolenském náměstí „vystěhovala" rodina sokolů stěhovavých. „Nezačínali jsme rekonstrukci, dokud se sokolům nevyrostla ptáčata, a teď se tato rodina údajně přestěhovala na střechu hotelu Ukrajina", řekl Potapkin. Dodal, že ptáci se pak nejspíše vrátí na staré místo. Jak řekl Potapkin, původně špice na budově nebyla, byla postavena až později na pokyn Stalina. „Špice už dosloužila. Kdy se objevila na ní rez, bylo přijato rozhodnutí špici vyšetřit. Stalo se jasné, že ocel dlouho nevydrží", vysvětlil úředník. Nová špice bude obložena nerezavějící ocelí. Rekonstrukci se plánuje ukončit do roku 2017.


cz.sputniknews.com/svet/20160926/3878878/vezak-mzv-rusko-vymena-spice.html

Subjektivní rozbor zde: vodaksb.eu/diskuse/egregorialne-matricni-projevy/comment-page-1/#comment-1006

 

Diskusní téma: Na věžáku MZV RF vymění špici postavenou na Stalinův pokyn

Už to bylo diskuzi, ale působí to na mne stejně

Nikdo | 28.09.2016

Stalin začal a postavil novou koncepci s tím co měl k dispozici, ale ta nemohla vydržet dlouho (věž je z rezivějící oceli), ale svůj účel splnila a ochránila sokoly (Rusko). Nyní je postavena nová špička a ukována nová koncepce (KSB) a Sokolové zachrání Ukrajinu.

Přidat nový příspěvek