Nastrčený agent Robejšek

25.11.2016 20:47

Nasredin

 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Robejsek-jako-vitez-voleb-ODS-i-Kalousek-mimo-parlament-Matematik-Kechlibar-predklada-pozoruhodne-vypocty-464305

Robějšek nevyloučil kandidaturu na Hrad. O to jde, Horáček a Halík selhali, tak se aktivoval záložní plán. Je třeba za každou cenu zabránit kandidatuře Zemana nebo proti němu najít vhodného protikandidáta. V Robějškovi vidím snahu prozápadních zednářských sil udržet Česko dále od Ruska a udržet ho pod vlivem Německa (proto je najednou protohoto člověka otevřená i CT24 – byť v pozdních hodinách – aureola pravého hlásače pravdy a mučedníka musí být do poslední chvíle zachována). Toho se velmi obávám protože ten tlak je velmi silný. (Vzpomeňte si, co řekl Herman o našem připojení k Německu jako spolkové zemi). Připojení ČR k Německu jako další spolkové země má v Česku spoustu příznivců. Robějška považuji za jednoho z nich. I Zeman na dotaz co říká na Robějška a Realisty se zachoval velice zdrženlivě a pouze vyhýbavě prohlásil, že nečetl jeho program. Podle mě Zeman ví své.
Něco vám povím o odlišnosti české a německé mentality. Bavil jsem se s jedním kamarádem, který má strýce žijícího 40 let v Mnichově. Žije tam dobře finančně zajištěn, má německé přátelé a známé, ale nezapadl. Svému synovci vyprávěl, že když mu rakovinou onemocněla žena, hledal nějaké východisko, nějakou cestu, aby jí pomohl. Mému kamarádu jeho strýc vyprávěl, jak byl na nějaké odborné přednášce o rakovině v Ostravě. Tam se po akci náhodně seznámil s nějakou paní, které když vyprávěl o své umírající ženě, mu ihned nabídla pomoc. Že prý má nějakého příbuzného, špičkového odborníka na místní klinice a hned si vyžádala kontaktní údaje s tím, že mu ještě ten večer zavolá a domluví si s ním přepravu té paní do ČR. Strýc mému kamarádu řekl: byl jsem tady chvíli a neznámá žena mi ihned nabídla pomoc. V Mnichově mě mí němečtí přátele politovali, ale to bylo všechno. Nikdo mi žádnou pomoc nenabídl. Strýc mého kamaráda se rozhodl, vrátit domů, protože v Německu ho už nic nedrží (jeho žena mezitím zemřela). Němci jsou svým založením bytostně úplně jiní než Češi.
Naše národní povahy čechů a němců jsou nesouměřitelné a neslučitelné. Jak jsem jednomu svému křesťanskému kamarádovi napsal (psal mi jak se strašně bojí komunisty Putina, poslal jsem mu fotku Putina mezi pravoslavnými věřícími – spadl pod stůl překvapením): radši na Východ s křesťanským Putinem než na Západ a být bitý muslimem.

 

 

Diskusní téma: Nastrčený agent Robejšek

GP a "Realisté"

Croix 26.11.2016
Pjakin 21.11. : "GP má teď pouze jeden zájem, tu současnou situaci ustát, a potom zformovat novou evropskou identitu, tedy přesněji novou evropskou unii, kterou by postavil proti Rusku." srov. se zmínkou o Rusku a EU v citaci Kodexu "Realistů", pasuje to..

Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-ze-dne-21-11-2016/

K tématu několik poznámek a odkazů

Croix 26.11.2016
Takto "Realisté" chápou význam a důvod zklamaní občanů z EU a NATO a zároveň je to jediná zmínka v jejich Kodexu v přímé souvislosti s Ruskem: http://www.realiste.cz/WP_PAGESTATIC?OpenDocument&ID=evropa

- "Vstup do Evropské unie budil ve většině občanů naděje, že by mohl napomoci rozvoji české společnosti a působit, vedle NATO, jako protiváha ruských zájmů ve Střední Evropě. Ve stavu, ve kterém se EU dnes nachází, již tento optimistický předpoklad neplatí bezezbytku. Evropští vůdci dnes musí dohánět to, co desetiletí zanedbávali."

A zde část oficiální profilace p. Robejška z wikiny, mj. navrhoval přesunutí základen USA v Německu do ČR: https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Robej%C5%A1ek "Podle Robejška je Rusko „používáno jako strašák“ a ačkoliv je nebezpečné, k čemuž přispěla i západní protiruská politika, tak „v žádném případě tak nebezpečné, jak je nám předkládáno“ a mohlo by být spolehlivým partnerem proti nebezpečí z islámského světa.[30] Česká republika podle Robejška tradičně náleží na Západ a největší politický přínos vstupu do EU vidí Robejšek v přesunu ČR do Západní Evropy, ačkoliv nesouhlasí se současnou podobou EU a s její politikou.[22] Petr Robejšek mimo jiné jako první navrhl přemístění amerických základen z Německa do Čech.[31]"

A dále: existuje spojení Robejška s Pentou a miliardářem Dospivou, který ho hodlá podporovat (chce mít Dospiva nastrčené vlastní "ANO" plus řídit projekt globalistů v ČR ?)

Na stránkách realiste.cz přímo : Po rozkliknutí CV p. Robejška, je členem v německé sekci Římského klubu a v Rotary klubu, http://www.realiste.cz/WP_MEDAILONEK_ROBEJSEK?OpenDocument

Kdo je Nasredin?

Marie 26.11.2016
Pan Robejšek nedostával žádnou šanci v médiích a když, tak ho tupí redaktůrci hned utli. Převyšuje všechny ostatní o několik levelů a tak se můžou naši tzv. politici posrat hrůzou, že se konečně ukáže, jací jsou to kreténi. Budu ho volit - pouze v případě, že nepřijdou do této strany právě tato květovaná paka ze všech možných pidistran.

Re: Kdo je Nasredin?

Dotaz na paní Marii 26.11.2016
Vy volíte připojení ČR k Německu? Že ten "docent" žije v Německu a ne v Čechách Vám též nevadí? Jeho role v ČR má být přibližně stejná jako role amerického Dýncbýra, přečtěte si jeho vizi 2080 a zjistěte si kdo ho sponzoruje, je mezi nimi i Majdléna Korbelová-Ólbrajtová

Dostává se mu nezasloužené podpory médií ... a to smrdí

Jura 26.11.2016
Každopádně asi vyluxuje pravici ...a to ať už tu režimní (ODS a TOP09), tak i tu alternativní (Alternativa pro ČR, Svobodní).

Účastnil jsem se jednoho projektu, který měl ambici vygenerovat nějakou politickou alternativu ... teď z odstupem (i na základě "realistů) se ukazuje, že jednou z věcí, která chyběla (a proč se to nakonec nerealizovalo) byly peníze nějaké podnikatelské skupiny v zádech. A ještě samozřejmě chyběl dlouhodobě budovaný "ksicht" v TV, což třeba Okamura obešel svými častými video blogy.

No nic, musíme na to v delším časovém horizontu - jdu číst Základy sociologie.
<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek

Informační báze KSB

Před bědami se nesehni, na Boha se spolehni.

Historie není věda, historie je v davově-"elitárních" společnostech nástroj řízení.

Nikdy nevíte, před jakými neštěstími Vás zachránila obyčejná smůla.

Návštěvnost

Flag Counter