Návrh zákona o vojenském plánování navrhuje oddělit se od Severoatlantické aliance

07.03.2018 11:02
Irena


Francie se rozhodla oddělit se od vojenského bloku NATO. V návrhu zákona o vojenském plánování pro nejbližších sedm let se píše o nutnosti prokázat strategickou nezávislost od Severoatlantické aliance.
V dokumentu se zmiňuje, že NATO vede válečnou politiku a ignoruje dodržování norem mezinárodního práva a rezolucí OSN. Kromě toho se v něm tvrdě kritizuje rozhodnutí bývalého prezidenta Ollanda umístit v zemi AMERICKÝ SYSTÉM PROTIRAKETOVÉ OBRANY (nač tak, když je k ničemu, že?). V dokumentu se uvádí, že by to uvedlo Francii do přímé závislosti na USA.
V textu návrhu zákona je zdůrazněno, že každý zásah NATO do záležitostí jiných států nevyhnutelně vždy vedl k „nepopsatelnému chaosu“ a končil jen posílením terorismu, proudy běženců a měl i další globální následky.
Citace z daného dokumentu: „Všude, kde se vměšovalo NATO, například v Afghánistánu nebo Libyi, to vždy končilo nepopsatelným chaosem, doprovázeným posílení terorismu, milióny běženců, ničení měst a vymazáním států z mapy světa.“

A že to byli především francouzská letadla, která bombardovala Libyi, tam tak nějak zdůraznit už zapomněli, že?

 

https://tsargrad.tv/news/gde-nato-tam-haos-i-smert-francija-budet-dobivatsja-nezavisimosti-ot-voennogo-bloka_116141

 

ps. první vlaštovky posunu v důsledku Putinova vystoupení 1.3.?

 

Diskusní téma: Návrh zákona o vojenském plánování navrhuje oddělit se od Severoatlantické aliance

Francúzi si už zametajú cestičku

A.D. | 08.03.2018

ale nijak im to nepomôže.Francúzsko je vo výnimočnom stave a v celej krajine sa plazí mor strachu z nadchádzajúcej občianskej vojny.Nahradenie NATO-iným útvarom nevyrieši problém,ktorému Európa čelí a najhoršie zo všetkých je na tom práve Francúzsko.Sloboda,rovnosť,bratstvo a za necelých 200 rokov sa krajina Galského kohúta potýka s realitou zániku tohoto národa,ktorého neúspešný model civilizácie dotlačil až k samému okraju priepasti.Francúzsko je preplnené Afričanmi,ktorí pracovať nikdy nebudú,Arabmi,ktorí ich otvorene nenávidia a vyhrážajú sa im krvavým kúpeľom a nadôvažok Francúzi sami uvoľnili ruky teroristom z ISIL-u,ktorých školili samotné špeciálne jednotky Francúzska.Za týchto okolností im môže byť rozoad aliancie NATO iba na škodu,pretože Francúzi,hoci nechcem pôsobiť obmedzene nevedeli nikdy bojovať.Za celú históriu vyhrali len niekoľko bitiek,inak je to prehliadka termínov-boj,kapitulácia,kolaborácia..Pokiaľ Francúzsku nepomôže niekto iný,Francúzi stratia svoju krajinu a prúdy Francúzskych utečencov spôsobia chaos v okolitých krajinách.Neviete si predstaviť ako rád by som uvítal rozpad tohoto agresívneho vojenského paktu,ale prvoradým záujmom by malo byť neutralizácia hrozby,ktorá už v Európe je a podceňovať týchto nepriateľov,ktorí nás na smrť nenáviadia(čo majú zakotvené dokonca v ideológii) znamená dať im možnosť zasadiť drvivé rany a zasiať hrôzu,ktorá demoralizuje ostatných.

Re: Francúzi si už zametajú cestičku

ТаuRus | 08.03.2018

NATO snad nějak chrání Francii od migrantů?
Naopak, migranty tam lifruje. A kromě jiného, provokuje válku z Ruskem.

Re: Francúzi si už zametajú cestičku

Přemek | 08.03.2018

Každé uvolnění vlastních rukou a hlav je krůčkem k jejich suverénnímu použití, což se týká jak vlád tak jimi ovládaných. Nebo si myslíte, že u nás či ve Francii to vyřeší revoluce?

Návrh o vystoupení z NATO !

Monika Ikema | 08.03.2018

To je výborná vlašťovka ! Která země bude následovat ?

Koordinovaný postup

ТаuRus | 07.03.2018

Je to pravda, jakkoli to zní senzačně. RT o tom také píše a předložilo text dokumentu, který je datován 2.3.2018, tj. následující den po projevu Putina ve Federálním shromáždění.
http://www.assemblee-nationale.fr/15/amendements/0659/CION_AFETR/AE5.pdf

Což svědčí o koordinovaném (přes GP) postupu EU a Ruska. Takové náhody se nedějí, aby jedna země prohlásila o vítězství ve zbrojení a druhá v následující den (po počátečním šoku) už předložila návrh zákona o nezávislosti na NATO.
Vše se začíná zrychlovat. Domnívám se, že se zrychlí i odpis podpindosnických struktur v Evropě. Fico to ustojí, ale Kiska bude mít problémy.
V těchto dnech, po projevu Putina, jsem četl, že už i Poláci změnili rétoriku ohledně základen USA.

Re: Koordinovaný postup

Ivko | 07.03.2018

Keby Kiska šiel urýchlene na smetisko dejín, tak by bolo super. A celá opozícia, ktorá ako hyeny z toho chce vytĺcť politický kapitál, do väzenia. A mohli by aj s Kiskom, za vlastizradu.

Re: Re: Koordinovaný postup

Jox | 07.03.2018

trocha doplnim p. p-Rezident za vlastizradu, zvyšok aktivnych idiotov (v ponimani Leninskej definície) za Úklady voči Slovenskej republike. Taká podpredsednička parlamentu v tych intenciách 25 az doživotie. Paragrafy na to sú a má smolu, že je tušim písmeno d) činiteľ, takže to mš hornu sadzbu 25+. Holt výzva na prevrat a násilné odstránenie demokraricky zvolenej vlady, to má svoje pomenovanie vyššie.

Re: Koordinovaný postup

Peter. | 09.03.2018

Dokonca aj Mečiar sa znovu obiavil na scene. Mal prejavi na podporu súčasnej vlády, zároveň oznamil vytváranie novej štruktúry na SVK.

Nejvišší čas

PepanX | 07.03.2018

aby to už někde začalo, bude to impulz pro ostatní. Nezbývá než doufat, že to bude myšleno vážně.

Re: Nejvišší čas

Přemek | 08.03.2018

Začala tvorba informačního pole...

Re: Nejvišší čas

VEaZWest | 08.03.2018

Jsem rád, když mám vůli a zvládnu i časově, podívat se po zdroji, o jaký dokument se jedná.

Amendment, tedy dodatek či pozměňovací návrh. předložený všemi poslanci strany La France insoumise - "Nepodajná Francie". Poslanec jiné strany v něm jako předkladatel není. Myslíte, že jej svými 17 hlasy protlačí národním shromážděním, které čítá 577 poslanců?

Ještě poznámka. V čele strany je pan Mélenchon, kandidát na prezidenta Francie, který dle článku z idnes (https://zpravy.idnes.cz/profil-jean-luc-melenchon-0yf-/zahranicni.aspx?c=A170421_112216_zahranicni_san) před druhým kolem vyzýval voliče, aby nedávali hlas paní Le Pen.

Přidat nový příspěvek