Neslavný konec „užitečných idiotů“, Bílých přileb v Sýrii

13.08.2017 12:55


V Sýrii, ve městě Sarmin (severovýchod Idlibu), neznámí útočníci zvěrsky zavraždili 7 představitelů (celá noční směna) „Bílých přileb“ a sebrali jejich vybavení.
Teroristé ze skupiny Tachrir aš -Šam (odnož An-Nusry) vyhlásili hon na vrahy „Bílých přileb“. I podle toho je vidět, komu „Bílé přilby“ byly ku prospěchu.

https://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201708131104-fnh0.htm

 

Syrská válka končí a s ní i potřeba v „užitečných idiotech“ – zbytečných svědcích prolhanosti západní mediální kampaně. Proto bude docházet k likvidací všech, kdo by jednou mohl promluvit a poškodit „dobré jméno“ Západu.

Diskusní téma: Neslavný konec „užitečných idiotů“, Bílých přileb s Sýrii

pamětník

pamětník | 15.08.2017

Cico ciciak pravil: Keby som napr. ja presne vedel, že niekde v západnej EÚ sa má niečo strašné stať, ale vďaka čomu pro-americkí liberáli výrazne stratia svoje mocenské pozície v celej EÚ a teda i na Slovensku, tak to predsa nebudem roztrubovať na fórach a sociálnych sieťach ako idiot, max. len naznačím, že sa niečo chystá.
Přesně. vzpomínáte na II. světovou, kdy Angličané rozluštili kód Enigma? Přesto museli obětovat Coventry, aby vyhráli celou válku!

kedysi v sša

Bush ml | 14.08.2017

V Spojenych statoch nepotrebuju ani tu gulu. Tam ked povedia ze za utokom na wtc stali teroristi tak v tej kope zrucanin najdu aj pas toho teroristu. Aj Pjakin sa ma co ucit...

Re re re re re RAMA

Jara | 14.08.2017

Vystihnul jste to jasně,srozumitelně,přesně. Naprostý souhlas.

Neslavný konec užitečných idiotů ...

Monika Ikema | 14.08.2017

Myslím že je výborné že lidé z této branže začínají ochutnávat svoji medicínu ! Při pomoci zabili i plno děti byli to zrůdy a vydávali se za ochranu Syrského lidu !

Neslavný konec užitečných idiotů.....

Eva Atassi | 13.08.2017

Ten V.V.Pjakin má snad křišťálovou kouli. Zrovna nedávno mluvil o tom, jak Západ, při přiblížení se jeho porážky v Sýrii, bude likvidovat nepohodlné svědky. A vida!

Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Hox | 13.08.2017

> Ten V.V.Pjakin má snad křišťálovou kouli.

jmenuje se DVTR + KSB :)

Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Mentol | 13.08.2017

Pjakina som prestal sledovať, pretože som sa niekoľkokrát presvedčil, že rovnako ako všetci ostatní analytici tri dni pred nejakou významnou a prekvapujúcou udalosťou o nej nemá ani potuchy ale tri dni po vie dokonale vysvetliť, prečo k nej došlo a ako perfektne to zapadá do sisťémy upravléňja.

Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Yeni | 13.08.2017

Kdežto sám Mentol dokáže jakoukoli událost předvídat plus minus 3 minuty .... No, to potom fakt nemá cenu sledovat Pjakina, ten to neumí.

Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Hum | 13.08.2017

Pjakina si nemohol prestat sledovat chytrak, lebo si ho ani sledovat nezacal, co vyplyva s tvojho "duchaplneho" trollingu..

Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Petr | 13.08.2017

Cucej si mentolky. Navíc nemáš...

Re: Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Mentol | 13.08.2017

Petře, v živote sme sa nestretli, takže vôbec netušíš, na čo mám či nemám. Všetky tri urazené reakcie, tvoja aj tvojich spoluveriacich vychádzajú len z toho, že vašu slepú vieru nezdieľam.
Ale som otvorený argumentom. Ak sem niekto z vás vloží link, kde Pjakin zázračne niečo predvída, niečo, čo práve nepredvída trištvrte internetu a o týždeň sa to naozaj stane, tak uznám, že vie niečo viac ako hociaký politológ, akých je v každých novinách 15.
Ale zaujímavé je, že vždy, keď som chcel na týchto diskusiách argumenty, tak sa mi dostalo odpovedi: Študuj chlapče, študuj a potom všetko sám pochopíš :)
Ešte jedna poznámka na okraj. Túto stránku mám rád, lebo občas prináša úplne jedinečné informácie. Nemyslím teraz tie o 11-tich hierofantoch, čo riadia ešte od čias faraónov s Pjakinovou pomocou svet ale skôr tie aktuálne z ruskojazyčného prostredia. Želám vám, aby ste nedopadli tak, ako dopadli Sputnik aj AC24 a síce, že v diskusiách na seba obe názorové strany štekajú ako besné psi a posielajú sa navzájom do prdele. To je všetko, žiadna pridaná hodnota. Začína to zvyčajne bezduchými hlúposťami ako: "Cucej si mentolky."

Re: Re: Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Rama | 14.08.2017

Tvůj problém je v tom, že si pleteš analytika s věštcem, Pjakin provádí analýzy uplynulých událostí a samozřejmě dokáže odhadnout i budoucí záměry, on nevěští přesná data, ale dokáže vyhodit prognózu věcí budoucích, což plyne z jeho rozsáhlých znalostí a chápání řízení, podobnou událost předvídal, ale mluvil obecně, je to logické, pokud se bílé přílby podílely na zločinech, musely být odstraněny, nechápu, co bys od něj víc chtěl

Neslavný konec ...

oxygenes | 14.08.2017

Prečo toľko vzruchu okolo toho, nepohodlných svedkov sa zbavovali už v časoch faraónov a určite aj skôr. Divné je len to, že ludia stále naivne veria, že "mňa sa to netýka".

Re: Re: Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

M.C. | 14.08.2017

Zrovna do Pjakina bych se netrefoval, v porovnání s jinými politology a analytiky má hodně vysokou úspěšnost.
Asi ho nesledujete příliš pozorně.
Pokud je člověk analytik a není jasnovidec, tak dopředu se dají předpovídat akorát obecné směry dalšího vývoje.
Navíc zdaleka ne všichni hráči na scéně jednají logicky, nebo jednají podle svého omezeného a pokřiveného náhledu na svět a tak dost často udělají něco, co se nedá logicky předpokládat - zvlášť analyzovat způsob myšlení a jednání každého podpindosníka není technicky možné, to se dělá jenom u těch významnějších podle kapacit. Odborníky si člověk nenakopíruje.
Linky na události a na Pjakinovy prognózy vám hledat nebudu, na to nemám čas. Ale obecně se dá říct, že co zvolili Trumpa, úspěšnost jeho předpovědí vzrostla. Asi to souvisí s tím logickým a nelogickým chováním.

To co předpovídá tři čtvrtě internetu je skoro vždycky špatně, pokud to není naprosto samozřejmá věc.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Jakub | 14.08.2017

Donald Trump se stane prezidentem USA a jeho úloha bude odstřihnout USA od světového vedení. "O: Globální elity stále nevybraly svého favorita, okomentujte prosím volební klání USA" "Odpověď": "Já nesouhlasím, globální elity mají již dávno svého favorita.... Prezidentem již dávno ohlásily Donalda Trumpa" to bylo z rozhovoru 25.4.2016. Tehdy ještě Donald Trump ani neměl vyhrané primárky za republikány.

http://aeronet.cz/news/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-ze-dne-25-dubna-2016/

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Mentol | 15.08.2017

Reagoval som na začiatok vlákna:
"Ten V.V.Pjakin má snad křišťálovou kouli."
Pokiaľ sa zhodneme na tom, že nemá, tak nevidím žiadny problém.
Súhlasím, že:
"Pokud je člověk analytik a není jasnovidec, tak dopředu se dají předpovídat akorát obecné směry dalšího vývoje."

Mentol

Ved | 13.08.2017

Zvláštne!
A je nanajvýš pozoruhodné, ak si ho niekto dá ešte aj dobrovoľne, totižto hlupakom sme zvyčajne hovorili,že sú natvrdlí, ako mentolka. Mentol je výraz pre hlupáka, čo nechápe základné veci.
Odkopal si sa kamoš. :-)

Re: Mentol

M.C. | 14.08.2017

A nechcete mu radši vysvětlit, v čem se mýlí, než si dělat srandu z jeho nicku?
Mentolky bývaly tvrdé, to je fakt.

Re: Mentol

Mentol | 15.08.2017

Kamoš, vždy ma prekvapí, keď si prečítam podobnú úvahu, akú si práve predviedol. Kladiem si otázku, čo to je za človeka, čo takto "objavuje" očividné.
Áno, nick Mentol som si dal, lebo evokuje spojitosť s "mentálnou" poruchou. Je v tom istá sebairónia a sarkazmus. Oba výrazy sa dajú nájsť na wikipédii.

Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

M.C. | 14.08.2017

To že smysl nějaké akce a její dopad na okolní dění vyjde najevo až po jejím proběhnutí je dost časté, někdy se ten smysl ukáže až po letech.
Právě takto se správně dělá zahraniční politika vůči ne- přátelům.
Moje konání nesmí být čitelné a předvídatelné. Ne-přátelé se musí drbat mezi sebou a ničit se navzájem, jámu do které posléze spadnou si musí sami vykopat a svůj pohřeb sami zaplatit. ,,Kapitalisté nám prodají i provaz, na kterém je nakonec oběsíme." V.I.Lenin
Navíc, i když člověk dojde předem k závěru, že se něco chystá, musí si položit otázku, jestli je pro jemu spřátelenou stranu prospěšné, aby se o tom vědělo dopředu. Pokud si odpovím, že ne, jsem zticha. Upozornit protistranu jenom proto, aby bylo vidět, jak jsem informovaný a předvídavý je nebetyčně hloupé.

Přímočaré a otevřené jednání je možno uplatňovat vůči přátelům.
U ne-přátel to vede buď k úplnému krachu, nebo alespoň ke zpomalení postupu k cíli a ke značnému zvýšení náročnosti na zdroje. Dobře je to vidět u neokonzerv, které vyhlásily otevřeně Plán pro nové americké století, napsali o tom knihy a potom se diví, že ostatní si je přečetli a ti, kteří měli být uplatněním tohoto plánu postiženi, začali přemýšlet, kde by jim do toho mohli hodit vidle. Snažili se tak úspěšně, že celý plán je v troskách.
Původně měla být celá planeta v rukou jednoho centra už v roce 2010.
,,Ňák to nevyšlo, vrchnosti, co?" (Čarodějnice v Princezně ze mlejna 2)

Re: Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Cico Ciciak | 14.08.2017

Ani V.V. Pjakin nemôže vykecať všetko (ako tí dvaja verejní činitelia v USA), čo má zásadný vplyv na globálny vývoj sveta a pozíciu Ruska v ňom.

Keby som napr. ja presne vedel, že niekde v západnej EÚ sa má niečo strašné stať, ale vďaka čomu pro-americkí liberáli výrazne stratia svoje mocenské pozície v celej EÚ a teda i na Slovensku, tak to predsa nebudem roztrubovať na fórach a sociálnych sieťach ako idiot, max. len naznačím, že sa niečo chystá.

Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

Přemysl | 13.08.2017

Nositelé Oskara za nejlepší dokument. Bílé přilby... piarko pro Alkajdu. Musí se jich zbavit. Kdyby padli do rukou Rusů, ohrozilo by to hodně lidí, kteří je podporovali.

Re: Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

M.C. | 14.08.2017

Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.

Re: Neslavný konec užitečných idiotů.....

M.C. | 14.08.2017

Na to není křišťálová koule potřeba.
Mouřenín udělal svou práci, může jít.
Neocons své mouřeníny nemohou nechat jít, protože by mohli mluvit.
Recyklovat je někam jinam také nemohou, protože na videozáznamech a fotografiích se nemohou vyskytovat pořád ty stejné ksichty. Nevypadalo by to uvěřitelně.
A protože užitečných idiotů je na světě dost, tak je řešení jasné.

Celá situace je o to horší, že na příkladu Erdogana Rusové předvedli, že jsou ochotni přijmout i ty, kteří jim dříve škodili, pokud přilezou ke křížku.
Samozřejmě za to něco chtějí.
A protože tito blbečci nebývají zrovna vzory pevných charakterů a morálních hodnot, dá se předpokládat, že budou zpívat jak slavíčci, aby si zachránili krky.

Přidat nový příspěvek