Novinářská síť Rozděl a panuj

02.12.2016 08:27
TauRus
 

Už se asi hodinu bavím čtením překladů polského tisku a fór. V Rusku je zavedený blog „Usadba Ursy“-paní, která překládá z polštiny, jako na běžícím pasů. Přeložila tam i něco z blogu Тomasze Maciejczuka – to je ten provokatér, který v ruské TV dostal po hubě. V tom svém blogu, samozřejmě poplival Rusko, jak uměl, ale hlavně si navymýšlel. Ale toto není, o čem bych chtěl psát.
Ten Maciejczuk v diskuzí na sebe prozradil zajímavou věc: skákal na Majdanu, potom byl dobrovolníkem na Donbasu, samozřejmě na ukrajinské straně. Pak, se podržte, rok pracoval pro Šarije! Dělal pro něho materiály asi v 50 státech. Má mnoho kontaktů na „ruské“ novináře a oni ho pozvali do ruské televize.
Tomasz -maciejczuk
- @Slommy
Я был на Майдане, потом – волонтёром на войне в Донбассе. Последний год я работал для самого известного украинского журналиста Анатолия Шария. Я делал для него материалы почти в 50 государствах, в том числе на Украине, в Крыму, в Ираке, в Турции, в Приднестровье и в Косово. В апреле 2016 года я получил запрет на въезд на Украину, и вся Россия узнала о существовании польского журналиста, который поддерживал Майдан, помогал Украине в Донбассе и в конце концов получил бан от украинских друзей. Что-то в этом роде. Кроме того у меня много контактов в зоне бывшего СССР, я встречаю на своём пути российских журналистов и по случаю моего визита в Москву они решили пригласить меня на ток-шоу. Первое выступление было очень даже неплохое, так что приглашают опять. Есть эмоции, есть тусовка
http://ursa-tm.ru/forum/index.php?/topic/216487-rossiya/page-1

Hloupý kecálek Maciejczuk , asi ani netuší, co vyžvanil. Podle toho, co řekl, existuje mezinárodní novinářská síť, propojená (vědí o sobě), která obsluhuje globální hráče (GP). Šarij – k ním patří. Jeho cílem je, vyvolat, co největší odpor Rusů k Ukrajincům. Nejhorší je, že v ruské televizi pracují podobní, které se také snaží manipulovat a rozdělovat národy. Nepochybují, že v české, slovenské a dalších pracují stejní. Cílem všech je nedovolit národům, aby se domluvili mezi sebou a spojili. Aby nedůvěra, pochybnosti, strach byly hluboko v duších všech etnik. Přičemž nejvíce práci si dají v pěstování nedůvěry k příbuzným etnikům, které mají podobné jazyky a mentalitu. Ono je to i pochopitelné, obzvlášť dnes, kdy končí hegemonie USA, jako jeden z nástrojů GP a pro nás se otevírají nové možnosti.
Proto bych chtěl upozornit na to, jak často a snadno jím (provokatérům a manipulátorům) skáčeme na lep.

 

Diskusní téma: Novinářská síť Rozděl a panuj

Novosti

Margaretgyj | 01.05.2023

Novost

Novosti

Margaretxnz | 01.05.2023

Novost

Novosti

Robffk | 23.04.2023

Novost

Novosti

Robvkg | 22.04.2023

Novost

Cinema

Viktorijsr | 19.04.2023

Cinema

Coin

Davidrgv | 15.04.2023

coin

Journalist

Irinsqi | 09.04.2023

urenrjrjkvnm

Novyny

Svetlvri | 01.04.2023

Novyny

Ukraine

Igorxhq | 29.03.2023

Ukraine

Pro mě nic nového

Spektátor Čumilovič Puk | 02.12.2016

Jednou jsem v jedné diskusi viděl příspěvek jednoho "Slováka". V něm poukazoval na český útlak slovenských vzdělanců za 1. republiky, a dával tam příklady několika Slováků, kteří ještě za Císaře pána na českých univerzitách dosáhli univerzitního vzdělání, a kterým nějak Československo uškodilo... a taky tvrdil, jak Čehúni ničili po roce 1918 slovenský rozvinutý průmysl!!! Tak jsem si zagůůgloval a zjistil jsem si ty slovenské intelektuály na které se odvolával i informace o průmyslu na Slovensku před vznikem ČSR. Vyplynulo z toho pro mě, že nebyl jediný příklad (!), že bychom my Češi jakkoli poškodili Slovenský národ v daných či jakýchkoli jiných příkladech! Průmysl na Slovensku a Podkarpatské Rusi úhrnem tvořil 7% veškerého průmyslu ČSR roku 1918! Většinu z toho vlastnili Karpatští Němci! A šlo o průmysl, který v některých parametrech již nevyhovoval dobovým požadavkům a byl postižen 1WW! Následné masivní investice do Slovenska, vysílání českých učitelů i úředníků na Slovensko a další kroky 1. republiky byly to, co Slováky začalo z bahna 1000 let trvajícího maďarského likvidačního útlaku pozvedávat vzhůru! Jistěže se staly asi i nějaké chyby. Není možné nedělat chyby v ničem, ale jde o celkový obraz a úmysly. A ty byly jen ryzí! Jeho tvrzení byly jakési legendy a smyšlenosti. Po delší době jsem dospěl k závěru, že šlo buď o užitečného idiota, kterému někdo něco nakukal a pak to šířil dále, nebo šlo o agenta cizí moci, co patrně za peníze šířil lži za účelem vytvoření trhliny mezi Čechy a Slováky! Poučení jsem si z toho vzal takové, že mravný člověk nešíří špatné zprávy, zlé klepy a podobné informace, pokud si je sám důkladně neprověří, a není si jist tím, co se dozvěděl, že to je pravda. Z toho plyne závěr, že dnešní novináři ve své většině vlastně vůbec nejsou mravnými lidmi, a tak si nezaslouží nic jiného, než-li naše pohrdání! A teď další věc: Ukažte mi, kolik je na světě národů, které své sousední národy neutlačovali, nevykořisťovali a neohrožovali, ale snažili se jim pomoci v civilizování se! Vážení, naše historie je mimořádná! Ale mám takové podezření, že v tom má prsty GP! Viz.: http://m.prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/cermak-o-bile-hore-trochu-jinak-nez-nas-ucili-ve-skole/
Nádherná ukázka, jak pracují agenti GP, a jak jsou dějiny falšované.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek