Novorusko - vzali Popasnou, 8000 vojáků Kyjeva je v kotli

25.01.2015 22:13

ТаuRus |

V kotli "Děbalcovo" je 8000 ukrajinských vojáků. Bez možnosti utéct do Ruska. Takže, mají jen 2 možnosti - smrt nebo zajetí.
To bude "světová", rozhořčená veřejnost opět řvát...
http://politikus.ru/events/41257-popasnaya-vzyata-v-kotle-v-debalcevo-8000-ukrainskih-soldat.html


Lin |

To budou řvát - to si piš. A zase budou chtít "vyjednávat o příměří"...
Angláni už zase hrozí Rusku, že zpřísní sankce kvůli UA. A Kerry volal Lavrovovi, že "USA jsou připraveny vyvinout vážné úsilí k vyřešení vnitřního konfliktu na UA."

http://russian.rt.com/article/70624

Nevím, co by se muselo stát, kdyby to USA opravdu myslely vážně a změnily svůj postoj... Vzhledem k tomu, že Soros v poslední době vystoupil už třikrát a vžy nabádal k "prodloužení války", protože jinak se všichni (včetně Evropy) dostanou pod nadvládu kriminálních ruských živlů (vyloženě řekl, že Rusko se kriminalizovalo na nejvyšší možnou míru). Dědkovi už asi doopravdy hráblo...


ТаuRus |

Takže, Kerry opět je ochoten příspět k míru? pokolikaté?...
A na zítřek USSovská podestýlka Litva požádala o projednání situace na Ukrajině v OSN...
http://russian.rt.com/article/70638


jardob |

Myslím, že opakované prímeria majú zmysel, len ak vojsko Novoruska vždy o kúsok ďalej posunie spoje pozície, okrem iného.. Inak by to bolo len začarované kyvadlo násilia, s nádejou na ukončenie, až ked ustúpi jedna zo spriaznených veľmocí.. (Rusko neustúpi, a USA ustúpia až ked ich niečo výrazne oslabi. EU sa prisposobí výťaznému výsledku.)