Robejšek a "Realisté" - jde o podvod!

28.11.2016 16:45

czechfreepress / Miroslav Petr

 

Strana Realisté je podvod na voliče. Jde o to, přebrat příznivce Okamury k této straně. Zároven jde o likvidaci skutečné demokratické opozice.

Robejšek byl až do poslední chvíle před vyhlášením nové strany členem německé sekce Římského klubu, který je součástí NWO. Tvrdí-li, že ve volbách dostanou dvacet procent, pak počítá s obrovskou megareklamou, v ceně aspon půl miliardy korun. Kdopak to asi platí? Robejšek je nastrčená figurka.

Slib této strany o výstupu z EU lze přirovnat k předvolebnímu slibu ČSSD o prostitucích, pardon, restitucích, kdy Sobotka velmi dobře věděl, že jde o nesplnitelný slib. I strana v Polsku vyhrála podobným podrazem.

Tato strana je placena nadnárodní korporací Penta. S touto stranou má něco společného i náš "nejpoctivější podnikatel" Bakala. Tato strana je plná bankéřů spojených s NWO.

Na DVTV je rozhovor s členem této strany, jakýmsi Hynkem. Mluvil příliš korektně a abstraktně. Přiznal však to nejdůležitější - nechtějí vystoupit z EU a NATO, a nejsou proti imigraci. Filozofie této strany je podle něj taková- "nás budou volit ti, kteří nemají koho volit...".Takže trucstrana nebo strana z nouze ctnost. Přiznal, že Robejšek je jen mluvčí, ale kdo bude předsedou, to nikdo neví.

Za tímto seskupením stojí i někteří politici ODA. Je přinejmenším podivné, že napřed je strana veřejně vyhlášena, ale není ještě registrovaná, nemá ještě program, a nikdo ještě neví, kdo bude předsedou. Už tyto fakta by měla každého voliče varovat.

O další nové straně Idealisté je zbytečné psát, když tam propagují amerického soudruha Georga Dientstbiera. Už tím se sama znemožnuje a ztrapnuje...

Robejšek nedávno řekl, že radar měl být u nás už dávno. Potřebujete další důkazy, proč nevolit tuto stranu?

Zdroj- SR, DVTV.

 

Diskusní téma: Robejšek a "Realisté" - jde o podvod!

Čas na kecy vypršel

Jana | 30.11.2016

Petr Robejšek zatím tvrdí, že nehodlá kandidovat na prezidenta ani na předsedu strany Realisté.
Můžeme tedy čekat, že zůstane i v případě úspěšného volebního výsledku v roli mentora a poradce. Znalosti i zkušenosti na to má.
Vznik strany Realisté vítám, pro jistotu jsem si přečetla jejich kodex a všechny informace dostupné na jejich stránkách.
Realisté nejsou bez šance a jejich případná povolební koalice se SSO skýtá naději na dostatek
mandátů pro utvoření většinové vlády. Petr Mach jako europoslanec nezklamal.
Politika je špinavá věc a vždycky byla. Ale v době, kdy si Čechy pokořuje neviditelná nevolená mafie dotovaná současnou vládou ze státního rozpočtu a tolerovaná státní jurisdikcí, není čas na
experimenty s hledáním dokonale čisté strany.
Pan Robejšek a jeho strana Realisté má u mě plnou podporu. Kromě toho věřím i tomu, že v předvolebních debatách přesvědčí Realisté svoje voliče jinak, než rozdáváním koblih, a přesvědčí jich dostatek na to, aby česká země, její politika a vládnutí konečně dostaly šanci projít očistnou radikální změnou.Tvrdě, jasně a bez kompromisů.

Re: Do míry jaké, kecy dělaj věci také?

udo | 30.11.2016

Otázkový trojlístok:

Že by návrat strateného syna..
KOHO syna?

..rozdávať koblíšky strieborné,
dokiaľ potretie nazakikiríka,
kohútik Petrovie?

Jestližepak není Pan Robejšek,
něKým připravovanej na včerejšek?

Re: Čas na kecy vypršel

Tomáš Hájek | 04.02.2017

Jen málo co je tak nemoudré jako pštrosí rozhodnutí, fatální důsledky jsou pak skoro jisté, ať už budete Jano rozhodovat cokoli.

dietky fasci-nácie?

udo | 29.11.2016

Že by sa nám súdruhovia zobudili,
keď už nie len do bot tečie,
ale i vlak im ušiel?

Teraz robiť "preventívno-očkovacie procedúry"?
Ronin nepostačuje, príliš uvažovať začal? :)

Nastrčený agent Robejšek.

jan navrátil | 29.11.2016

Robejšek,podvod na voliče.
Na pravicovém boku je nutno vybudovat novou stranu,ODS i TOP profláklé strany musí skončit.Tohle všechno,další oligarchové vycítili,tak si přibrali Robejška,jako v hodného maskota a když dostal medaili od Zemana,tak stoupla jeho cena i u voličů.Podle mne,Babiš dlouho nebude v politice,úplně se odrovná sám,to je jako udělat vlka hlídačem stáda ovcí.Sobotka mu neměl dovolit vést ministerstvo financí.Sobotka by měl o velký problém méně a Babiš by se tak neznemožnil.Tyto změny u EET je jistý tlak kamarádů Babiše.V prvé řadě jde vyjmout S-chopi s této kontroly,malí soukromníci byly jen přibráni jako odvedení pozornosti.Podle jistých informací,polovina S-chopů je v rukou zahraničních majitelů,druhou polovinu ovládají naši politici.Jak víme i Babiš je z hnízda Penty a určitě tato skupina stojí za ním.

Je to škoda

Ruprecht | 29.11.2016

O Robejškovi jsem nevěděl , že má něco společného s ŘÍMSKÝM KLUBEM. Je naprosto jasné, že jeho cílová skupina budou voliči Okamury...Dokonce si toho všimnul i Kalousek, když prohlásil, že Robejšek je Okamura s "lidskou tváří"...

Robejšek

Přemek | 28.11.2016

Hlásil jsem mu jako stratég, prý je stratég a dalšího nepotřebuje. Co na tom, že stratég ignorující ta největší rizika pro tuto zem je strategický diletant? Milionářská podpora Realistům je hřebíček do rakvičky této NWO straničky.

Mrkněte na wiki

RoBIN | 28.11.2016

https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Robejšek
Příspěvek končí větou: "Petr Robejšek mimo jiné jako první navrhl přemístění amerických základen z Německa do Čech."

Re: Mrkněte na wiki

Bacha na něj. | 29.11.2016

Článek nemá chybu, tak přehledné vysvědčení jsem nečekal. Budiž chvála prozřetelnosti. Je vidět, jak lži prostupují lidskými mozky, a ovlivňuji je. Sorosův think-tank! Česká politika se potýká s tvrdou NWO reformou. A co lidé? Proto se teple obléci a vzhúru na náměstí, na každou demonstraci. Jinak to nejde. Naši východní sousedi při Tatrách jsou na 2.místě v korupci za Mexikem.A vida, aspoň něco.Jinak je to v celé evropě na prd, jenom cesta do pekla...

Re: Re: tzv. "korupcia" na Slovensku..alebo "Nehaňte ľud môj" :)

udo | 29.11.2016

Asi preto, že u nás je korupcia stále ešte nelegálna.
Na rozdiel od krajín s tzv. "Zákonom o lobbingu"..

I preto u nás presstitútky (hliadkujúce psy davokracie) tak jačia.
..okrem programu odvádzania pozornosti od odborne dobre známej systematickej neokoloniálnej krádeže ich chlebodárcov (min. cca.100mld Euro/rok iba z Ostbloku do kasy West-EU-Sozialstaat - viď aj CELKOVÝ mechanizmus financovania tzv. "Eurofondov")

Reálna korupcia je u nás minimálna.
Objemovo i proporcionálne voči prakticky
akejkoľvek tzv. západnej krajine, kde ide o integrálnu LEGÁLNU súčasť daného politického režimu.

Pozri voĺby prezidenta v USA, do senátu..oficiálne štatistiky "darov" kandidátom a zodpovednosť ich hlasovania voči svojim "sponzorom" (FOE fuck off elector)
Nemecko, Francuzsko, Taliansko, Británia, ..obdobným systémom detto. Až PO komunálnu úroveň..resp. OD. Viac-menej úplne otvorene..dlhodobo zmechanizované odmeňovanie "politikov" za lojalitu miestami v dozorných radách korporácii, v prípade vlastizrady teplými miestečkami, profesúrami na zahraničných univerzitách, atď

..podobne, ako zaužívaná prax "sanitary módu" a iných foriem "motivácie" verno-p-oddaných študentov pracujúcich v "našich" (ne)ziskovkách obecne známeho určenia. (Pravdu poznajú všetci okrem VYBRATÝCH)
..dočasne "garantované" možnosti "pracovných ciest" lukratívneho prednášania,, etc..na ktoré sa tak ľahko zvyká, často si neuvedomujúc:
WHO did me the favor?
.. und notwendigerweise kommt der Tag der unweigerlichen Gegenleistung.
Presne ako vo filme "Krstný otec"..

BTW., deklarovaný "Boj proti korupcii",
je prakticky takmer vždy len odstraňovaním klanovo-korporátnej konkurecie.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek