Skutečný důvod hysterie Západu ohledně "bombardování Aleppo"

15.10.2016 20:15

 


 

Nepotvrzená ani nevyvrácená informace z ruského zdroje zde:

Jde pochopitelně o západní speciální jednotky/vojenské poradce tam obklíčené, o nichž prosakuje v poslední době tak mnoho informací. Ale je to trochu složitější. Pochopitelně, Západ pro boj s Asadem vykrmil nové lidojedy ISIL. A rozumí se, islamisté dostávají různou podporu, včetně vojenských poradců a specialistů. Hlavní trn v patě Západu je nyní dostat z obklíčení ve východním Aleppu tyto své jednotky, zamíchané mezi islamisty. Rusko bylo ochotné ustoupit. Ve všech hybridních a proxy válkách mají vojenští specialisté zavlečených velmocí speciální postavení, dokonce u protivníků. Problém je v tom, jak tvrdí insideři, že obklíčení a odsouzení islamisté v Aleppo vzali západní poradce jako rukojmí. A vydírají Západ požadavky na svou záchranu.

Právě odtud pramení ta šílená hysterie Západu v posledních týdnech. Jak chápete, islamisté mohou se zajatými lidmi Západu uspořádat velmi zajímavé představení na celý svět.

A právě toto vysvětluje čerstvé potvrzení Lavrova, že Rusko je připraveno vypustit militanty "Al-Nusry" z Východního Aleppo s pomocí de Mistury. Je to dohoda jak odsud dostat západní poradce.

Ale domlouvat se s hrdlořezy není problém Ruska. Západ to monstrum vypěstoval, ať se stará sám a domlouvá se s nimi, aby pustili zajatce. Samotné monstrum Rusko pouštět nehodlá - je zavřené v Aleppo a bude zlikvidováno.

Odsud pramení nové kolo dohod (https://russia n.rt.com/inotv/2...) se Státy. Zjevně tam pochopili marnost tlaku na Rusko a pokoušejí se najít jinou cestu jak zachránit své lidi.

ps. Západ nezachraňuje "své" z humánních pohnutek.

Pokud jim militanté Al-Nusry začnou v přímém přenosu řezat hlavy a před tím na kameru řeknou vše, co ví, pak budou mít západní vlády setsakramentský problém, přičemž mnohovrstevný.

*     *     *

Podobné informace píše i zpravidla dobře informovaný Igor Panarin na svém účtu v síti Vkontakte:

https://vk.com/id163797967?w=wall163797967_50341%2Fall

VERZE: Návštěva Putina do Paříže a 1. rota francouzské cizinecké legie, obklíčená v Aleppo.

Moskva pokračuje v přípravě na nadcházející návštěvu Putina do Paříže 19.10.2016, informoval dnes tiskový mluvčí Putina D.Peskov. Ihned vzniká otázka, co s tím má společného 2. parašutistický pluk francouzské cizinecké legie, dislokovaný na Korsice. Tak tedy, podle mé verze je daná První rota daného pluku v kotli v Aleppu, spolu s teroristy ISIL...

2. parašutistický pluk se skládá z řízení a štábu pluku, a také sedmi rot, z nichž 4 jsou bojové se svou individuální specializací, a tři technické-pomocné. První rota toho pluku se specializuje na boj v městských podmínkách, proto se nachází v Aleppo. Pokud je moje verze správná, pak je jasné proč Francie vnesla rezoluci do RB OSN o zastavení bojů v Aleppo a odchodu teroristů ISIL. Prezident Francie se pokouší předejít velkému mezinárodnímu skandálu...

Tento pluk fr. cizinecké legie šturmoval 23.8.2011 Tripolis, hlavní město Libye.

 

 

 

Diskusní téma: Skutečný důvod hysterie Západu ohledně "bombardování Aleppo"

Z Ruska do Sýrie mohutná síla..

Jarin | 16.10.2016

Zveřejnil dnes,16.10. GEO,EURASIA 24.cz : Zoufalost USA generálů.Rusko vyslalo do Sýrie strašlivou sílu

Re: Z Ruska do Sýrie mohutná síla..

M.C. | 17.10.2016

Strašlivá síla dle tohoto článku je známá operace, kdy do Středozemí vyplul ze severu raketový křižník Petr Veliký a letadlový křižník (dle ruské terminologie) Admirál Kuzněcov s doprovodem dvou protiponorkových plavidel, které je mají chránit a upozorňovat na hrozby pod hladinou.
Britové jsou celí nabok už z toho, že taková hromada oceli popluje okolo Britských ostrovů. Údajně si má palubní letectvo někde na úrovni Skotska uspořádat nácvik bombardování námořních cílů.
Brity to musí štvát o to více, že momentálně tato bývalá námořní velmoc nemá ve službě ani jednu skutečnou letadlovou loď.

Hlavní přínos tohoto seskupení lodí u břehů Sýrie spočívá v tom, že jsou to další dva vysokokapacitní systémy PVO s vlastními radary, které zahustí vzduch nad Sýrií paprsky z dalších směrů, takže ve spolupráci s už instalovanými systémy bude daleko přesnější sledování dění ve vzduchu nad danou oblastí a celým okolím. Palubní letectvo si uspořádá ostré střelby na pozemní a možná i námořní cíle. Zvýší se tak i zabezpečení ruských základen proti jakémukoliv druhu útoku a armádní letectvo na pevnině se bude moci více věnovat islamistům.
Tak dlouho neokonzervativci řvali o zavedení bezletové zóny nad Sýrií, až ji tam Rusové opravdu zavedou :-))

šance

M.C. | 16.10.2016

Ani ne tak zavařit Západu, jako zavařit neokonzervám a ostatním podpindosníkům.
Jestli je to pravda, tak opět o stupeň vzroste nechuťvelitelů západních ozbrojených sil poskytovat takovýmto darebákům nějakou pomoc.
Spíš se budou v klidu dívat, jak z nich ruské a syrské letectvo dělá kebab.

Re: šance

M.C. | 16.10.2016

Jsem poránu nějaký nevyvážený.
Tohle patřilo dolů pod Martinův příspěvek.
A nechápu, proč se to objevilo dvakrát.

Re: šance

Martin | 16.10.2016

S tým nepočítaj. Nepohodlných vyhádžu z armády a naverbujú ochotných idiotov. Šou mast gou on.
Pindosi sa plánov na ovládnutie celého sveta nevzdajú NIKDY.

Re: Re: šance

M.C. | 17.10.2016

Ono se to v praxi děje.
Občas některého nepohodlného důstojníka vymění.
Jenže schopných lidí s potřebnými zkušenostmi není nikdy nadbytek a kdyby vyhazovali moc, omezili by v konečném důsledku bojeschopnost vlastních ozbrojených sil.
Velení ozbrojených sil stojí v současné době (už asi čtyři roky) v opozici proti vládě a dělá si tak trochu vlastní politiku.

šance

M.C. | 16.10.2016

Ani ne tak zavařit Západu, jako zavařit neokonzervám a ostatním podpindosníkům.
Jestli je to pravda, tak opět o stupeň vzroste nechuťvelitelů západních ozbrojených sil poskytovat takovýmto darebákům nějakou pomoc.
Spíš se budou v klidu dívat, jak z nich ruské a syrské letectvo dělá kebab.

další souvislost

M.C. | 16.10.2016

Ze zdrojového článku se dá prokliknout na další, nazvaný Putin všemohoucí.
Podstatou článku je fakt doložený fotografiemi, že generál Michael Flynn, současný poradce Trumpa, donedávna ředitel Defence Inteligence Agency, tj. vojenského obranného zpravobajství, se loni zúčastnil nějaké oslavy televizního kanálu Russia Today, což je zajímavé samo o sobě a aby to bylo ještě zajímavější, seděl u stolu vedle Putina.
Fotka je uvedena i ve wiki na stránce tohoto generála ve výslužbě.
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_T._Flynn
https://cont.ws/post/399598

Uverim

Jozef | 16.10.2016

Všetko je možné , aj vyššie uvedená verzia, ale uverím až keď uvidím a verím, že dôkazy sa budú Rusi snažiť získať .

Ted uz rozumim tomu...

Jura | 16.10.2016

...ze se Rusko (Putin) snazi zcela pragmaticky vylicitovat odskodneni za sankce ...na jeho miste, bych take navysil sazky ;-) ...americani hraji poker ...rusove zase "sachmaty" ...myslim, ze i ten jejich nazev, pro nase "sachy", je docela priznacny :-D

Re: Ted uz rozumim tomu...

M.C. | 16.10.2016

Tak tak, Rusové hrajo šachy a Američané pokra.
Tyto dvě hry mají zcela odlišnou filosofii a hráči přemýšlí zcela jiným způsobem.
Jedním ze základních principů pokru je odhadnout správně protivníky, ,,přečíst je" a nedat se sám ,,přečíst" ostatním.
No a protože Rusové mají neokonzervy přečtené podstatně lépe než oni je a poslední dobou jsou už schopni čelit tlaku a výhružkám neokonzerv, takže je pro neokonzervy stále těžší vynucovat si princip: ,, vy budete dodržovat pravidla, které jsme my vymysleli a my si budeme dělat co chceme", tak to poslední dobou ve světě vypadá jak to vypadá.
S tím souvisí i velmi uvážlivý postup Ruska v mnoha otázkách, kde celá řada lidí obviňuje ruské vedení s přílišné měkkosti a ochoty k ústupkům.
To je zase princip známý z Putinova oblíbeného juda: Využití síly protivníka proti němu samému. Nechávají dělat neokonzervy další a další kopance a sledují jak odpor proti nim narůstá. Kdyby se Rusové chovali stejně jako neokonzervy, tak by se k nim moc států nepřidalo, protože by v tom jejich špičky neviděly žádné zlepšení, ale jestliže je ruský přístup podstatně konstruktivnější, férovější a více se drží principu já pán, ty pán, tak přibývá těch, kteří o změně strany uvažují. Ještě pořád se neokonzervativců bojí, protože ti to mají různě podchycené, ale v momentě, kdy se ukáže, že už se jich bát netřeba od nich uteče kdo bude moct.

Re: Re: Ted uz rozumim tomu...

M.C. | 16.10.2016

Teď si to po sobě čtu: ...Z přílišné měkkosti...

Rusové už zjistili, že můžete válčit proti armádě, ale nemůžete válčit proti civilnímu obyvatelstvu. Když obsazujete území, kde vás většina lidí nenávidí, tak je buď všechny zlikvidujete, nebo ve finále prohrajete.
A taky zjistili, že je blbost řešit cizí problémy krví vlastních vojáků.
Jak Syřané, tak Ukrajinci, případně další národy si svůj boj musí vybojovat z větší části sami, Rusové jim pouze pomohou, ale nebudou válčit za ně.
Tímto způsobem v daném národě vznikne dostatečně pevná, akceschopná a zbývajícím obyvatelstvem dostatečně podporovaná řídící struktura. Co vzniká neokonzervativním způsobem vidíme kolem sebe.

Re: Ted uz rozumim tomu...

Jura | 16.10.2016

Trvas na tomto nicku?? ??

čím kdo zachází, tím také schází

M.C. | 15.10.2016

Vypěstovali si bezcitné agresivní monstrum a teď se diví....

Už se nedivím, že je Kerry zase u Lavrova. To bude drahé....

Aleppo do voleb

Jura | 15.10.2016

Pokud za teto konstelace padne Aleppo do voleb, Clintonce to zlomí vaz

Re: Aleppo do voleb

Martin | 16.10.2016

Si si istý, že "Aleppo padne do voleb" je ten správny výraz? Presnejšie by podľa mňa bolo "Aleppo bude osvobozené do voleb".

Re: Re: Aleppo do voleb

Jura | 16.10.2016

Vypadlo mi slůvko "džihadistické "Aleppo

šanca pre Rusko

Martin | 15.10.2016

Rusko teraz má jedinečnú šancu zavariť Západu ako ešte nikdy za posledné desaťroča. Nie z pomsty, ale aby sa odhalila pravda, ktorú podaktorí zaslepení alebo kúpení stále nechcú vidieť a priznať. Takže čisto z princípu.

Přidat nový příspěvek