Střípky dne 9.2.2017

10.02.2017 09:24

 

Na jaderné elektrárně ve Francii došlo k výbuchu

https://cz.sputniknews.com/svet/201702094711876-jaderna-elektrarna-francie-vybuch/

Mělo by to odstartovat kampaň proti jaderným elektrárnám?
Uvidíme, jak se zachovají „zelení“. Pokud je ve Francii rozhodnuto zachovat migrantský výsadek, bude tlak na snižování rizik z technogenních katastrof.

 

Bývalý ukrajinský premiér Jaceňuk má v úmyslu nabídnout svůj projekt výstavby zdi („tak úspěšně realizovaný na Ukrajině“) prezidentovi USA Trumpovi:

http://tsargrad.tv/news/2017/02/09/jacenjuk-poobeshhal-nauchit-trampa-stroit-stenu

Má to být vtip, provokace, vzkaz…?

 

Babišovo ANO se odkopává a začíná podporovat otevřeně islamizaci na Moravě kde
a)přepodkládá u obyvatelstva nižší politický přehled a tudíž nízký odpor bodrých Moravanů
b) jsou národní tradice velmi silné zvláště na Moravě jižní, pocházím odtamtud. Tudíž se musí jako první kulturně rozložit, mají to dobře naplánované – nejsilnější vlna islamizace na území Velkomoravské říše, snaha o likvidaci energie naší slavné slovanské minulosti
Dále citát ze Zvědavec.cz:
Babišovo ANO připravuje půdu pro „imigranty“ v Brně a v Havířově.V Moravskoslezském kraji ODMÍTLO Babišovo ANO, hlasovat pro návrh SPD na NEPŘIJÍMAJÍ VLÁDNÍCH IMIGRANTŮ na území Moravskoslezského kraje.

 

Prebieha pokus o diskreditaciu Giviho bataliona „Somali“. Udajny rozhovor podriadeneho pre NG v ktorom sa mal priznat ze velitela zabili podriadeni, ktorych akoze nechal v stichu pri Avdeevke koncom januara.
Мыльцев, na ktoreho sa NG odvolava popiera ze by by denniku daval informacie … Vyzera to na pokus rozostvar zvnutra jednu z najbojaschopnejsich jednotiek domobrany. Dufam ze na to neskocia. V kazdom pripade aj toto potvrdzuje ze situacia je pravdepodobne velmi vazna a Kyjev sa chysta k finale … V poslednych dnoch domobrana hlasi posilovanie ukrovojsk a dotahovanie techniky do Avdeevky, v oblasti Devalcevo a Mariupola. No drzme palce vazeni, asi pojde do tuheho.
http://rusvesna.su/news/1486667377

 

Krymskí Tatári požadujú OSN o uznanie polostrova časťou Ruska

Krymské Tatárske spoločenské združenie „Qırım Birligi“ požiadalo OSN uznať, že začlenenie polostrova do Ruska bolo v súlade s príslušnými zásadami medzinárodného práva a dosiahnuť zrušenie protiruských sankcií uvalených Západom.
Ako oznamuje TASS v stredu 8. februára, hovorí sa to vo výzve k celosvetovej organizácii.
Dokument je pripojený k listu, ktorý stály predstaviteľ Ruskej federácie pri OSN Vitalij Čurkin doručil predsedovi 71. zasadnutia Valného zhromaždenia Peterovi Thomsonovi.

viac tu: https://news.mail.ru/politics/28709851/?from=newsapp

 

Charlie Hebdo znovu prispel ku kultúrnemu „obohacovaniu“ duchovne upadajúcej Európy. Zverejnil nové číslo, kde sa na titulke rozťahuje Angela Merkelová v štýle ISIL a drží odrezanú hlavu svojho budúceho volebného „súpera“ Martina Schulza. Podľa autorov má ísť o solidaritu so Spieglom (na ich titulke Trump drží odrezanú hlavu Sochy slobody).
http://rusvesna.su/sites/default/files/styles/orign_wm/public/merkel_sharli_golova_shulca_tramp_shpigel_golova_statuya_svobody.jpg?itok=5xVV3OMw
Zdá sa, že v prípade kancelárky ide o symbolický obraz jej podstaty a toho, čo chystá pre Európu.

 

Náhlé prověrky vojenského letectva Ruska se účastní kolem 45 tisíc členů armády a 1,7 tisíc kusů zbraní a techniky, včetně 150 létajících strojů a 200 protiletadlových raketových komplexů.
https://cz.sputniknews.com/nazory/201702094713858-proverka-rusko-letectvo-odpoved-nato/
Přes 20 posádek dálkového letectva bylo přesunuto na pohotovostní letiště v rámci prověrky bojeschopnosti ruských Letecko-kosmických sil,
https://cz.sputniknews.com/svet/201702094710668-posadka-dalkove-letectvo-presun-pohotovost-letiste/

 

Státní tajemník Prouza vyprávěl v CNN o hrozbě ruské propagandy
https://www.youtube.com/watch?v=Rox3nz0_ztw

Prouza je velmi důležitý člověk ve vedení země. Šedá eminence vlády. Byl to on, kdo instruoval Sobotku, že přijmutím imigrantských kvót udělá radost Merkelové.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Hlupak-chory-mozek-Statni-tajemnik-Prouza-vypravel-v-CNN-o-hrozbe-ruske-propagandy-a-je-zle-Ozval-se-i-slavny-general-474935
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2952-chropteni-ksmrti-vydesenych-elit-trump-je-novy-hitler-vyzbrojme-kyjev-vzhuru-na-putina-sobotkuv-pobocnik-amerika-je-stejne-nebezpeci-jako-rusko-nevedi-ze-kdo-seje-vitr-sklidi-bouri.htm

 

"Kaczynski: Evropa by se vzhledem k politice nového amerického prezidenta Donalda Trumpa měla stát „jadernou supervelmocí“.
O něčem takovém se dosud teoretizovalo, a ne aby o tom veřejně mluvil politik, který se považuje za nekorunovaného vládce Polska. Kaczynski však není sám, například i křesťanský demokrat a člen Bundestagu Roderich Kiesewetter tvrdí, že pokud Spojené státy už nezaručí starému kontinentu ochranu, Evropa bude odstrašující jadernou sílu potřebovat."

Kaczynski si to představuje jako Hurvínek válku. Ať zkusí "supervelmoc" Polsko vyvinout jaderné zbraně a ještě nosiče k nim a pak je nabízí Evropě. Které země v Evropě mají jaderné zbraně? Něco Francie a něco Anglie.
Bude Kaczynski podporovat z polského rozpočtu zbrojní průmysl těchto zemí anebo se pokusí udělat z Polska jadernou velmoc?
Velkohubé prohlášení trpaslíka. Mohl by začít kooperovat s Ukrajinou, tam také už od dob Majdanu „projektují“ jaderné zbraně.

 

Diskusní téma: Střípky dne 9.2.2017

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek