Svazačka Jasánková útočí

09.02.2018 10:01
Nasredin
 

Češka jak poleno, svazačka vojínka Jasánková, občanským jménem Silvia Lauder, redaktorka Nové Rudé vatry (Respekt) vyzvala k udávání našich spoluobčanů. Zvláštní to doba totalitního postmarxisticko-trockistického Bruselistánu, vyznačující se návratem svazáckých agitačních úderek složených ze zpitomnělých a zmanipulovaných mladých hlupáků, obnovy VUMLu na Universitě Karlově a teď výzva k udávání, ničení a kriminalizování existence lidí s jiným politickým názorem.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Respektu-vypustili-navod-na-aktivni-obcanstvi-Chodte-do-ulic-podavejte-trestni-oznameni-podporujte-seriozni-a-verejnopravni-media-mluvte-s-pribuznymi-523621

 

Diskusní téma: Svazačka Jasánková útočí

Češka jako poleno?

dw | 10.02.2018

Chazarská židovka je to. jako ostatně skoro celá ta havlérka.

Kolegové, na ulici čas od času leží hovno a smrdí.

Jarek* | 09.02.2018

Na ulici leží hovno a smrdí. Chápu, že každý normální člověk má bytostně touhu pomoci společnosti v tom, aby na té ulici nesmrdělo ostatním lidem. Je to přirozená reakce člověka žijícího společenským životem. To ale neznamená, že se v tom hovně okamžitě vyválíme v domnění, že tím ulici očistíme. To se nestane. V hovně se vyválíte, ulici neočistíte a sami od toho svinstva zasmrádnete. Není nutno reagovat na každou pitomost, byť by zněla jako sebelepší výzva. Takových mudrlantů tady už byly spousty a ještě jich bude požehnaně. Oni se potřebují čas od času vyzvracet, či vykálet z těch sraček co mají v palicích. Jen ať si poslouží, to je v pořádku. Není ale už povinnost nikoho dalšího, do těch hoven naletět a paplat se v nich. To určitě ne. Tak prosím kolegové, vezměte jen svůj selský rozum do hrsti, nic víc Vám netřeba.

co je hybridní hrozba

инг. франтисек Неварил | 09.02.2018

Už jsem tu triviálnost vysvětloval, ale protože jsme byl dotázán, dám to zde ještě jednou, aby bylo všem patrné o co jde.

Řízení sociálních super systému je především proces informační, ale má i roviny neboli priority, které nenesou čistě informační charakter.

1) Světonázor
2) Historie
3) Interpretace
4) Ekonomika
5) Zbraně genocidy
6) Konvenční zbraně

Hybridní tedy vychází z toho, že je to spojení několika nesourodých priorit, které z poloviny nesou základ čistě informační a z poloviny spíše neinformační až fyzický.

Hybridní útok se pak vžilo především pro priority informační, správně by asi mělo být jen informační útok, ale tyto útoky téměř nikdy nestojí osaměle a tvoří s nižšími prioritami celek, proto útok informacemi můžeme považovat také za útok hybridní. Nejběžnějším příkladem je propaganda následována ekonomickými sankcemi.

Omlouvám se za delší výklad, ale chtěl bych, aby to bylo všem zřejmé, co je myšleno termínem "hybridní útok".

Hybridní útok je velmi zákeřný, jelikož je schopen udělat z lidí nemyslící zombie bio roboty, kteří pak věří všem těm blábolům například zcela vymyšlená kauza OKD, Kauza Lithium nebo 38 hoaxů o Drahošovi. Alterativní weby jdou ještě mnohem dále a šíří například skrytě nebo i neskrytě agendu New Age apod.

Zpracovaý jedinec pak ztrácí schopnost samostatné objektivní analýzy, nic si neověřiuje a jen naskakuje na hybridní hrozby. Vidím to ve svém okolí, kdy například kolega mi říká, že ten Putin je grázl, protože je to prý nejbohatší člověk na světě, má 200 miliard USD a 58 vrtulníků, a vůbec ho nezajímá, kdo a proč tyto bláboly šíří, jména jako Němcov nebo Browder mu nic neříkají, ale má jasno, Putin je korupčník.

Pokud tedy nechcete být nemyslící zombie bio roboti, ověřujte si všechny informace, zvláště pak na hybridních serverech, pokud už se nemůžete donutit vůbec ty bláboly nečíst. Aeronet tedy rozhodně doporučuji vůbec nečíst, to je naprostá informační stoka!

To je jelito

Sugar | 09.02.2018

Silvie Lauder
Narodila se ve Vyškově, vyrostla v Brně, od podzimu 1998 žije tam, kam vždy patřila – v Praze. Toť úvodní text k její postavě na Despektu...
https://www.respekt.cz/autori/silvie-lauder

člověk napadený hybridní hrozbou je druhým nebezpečný

инг. франтисек Неварил | 09.02.2018

Ta výzva, abychom více komunikovali s pomýlenými lidmi má velkou platnost, protože míra lhaní v takzvaných alternativních médiích je v současné v ohromnm rozměru a rozsahu. Lže se prakticky každý den 24h denně. Parlamentní listy jako jeden ze známých hybridních webů se samozřejmě ohrazuje jako ta potrefená husa.

Lidé by si měli uvědomit, že člověk napadený hybridní hrozbou se stává nebezpečným pro své spoluobčany, kteří se mohou snadno infikovat a takto se hybridní hrozba šíří rychle společností. Napáchané škody jsou nedozírné a mnohdy nevratné a poškozují samotného šiřitele hybridní hrozby.
"iluze řízení má vždy objektivně katastrofické následky"

Re: člověk napadený hybridní hrozbou je druhým nebezpečný

Jura | 09.02.2018

Pane inženýre, když jste přešel ke svým názorům, tak se mi líbíte čím dál víc.

Re: Re: člověk napadený hybridní hrozbou je druhým nebezpečný

Vašek | 09.02.2018

Pan inženýr si evidentně zamiloval slovo hybridní.

Re: Re: Re: člověk napadený hybridní hrozbou je druhým nebezpečný

Jana | 09.02.2018

Jestlipak by dovedl srozumitelně vysvětlit význam slova "hybridní"?

Re: člověk napadený hybridní hrozbou je druhým nebezpečný

Slovan | 09.02.2018

"iluze řízení má vždy objektivně katastrofické následky"

To hlavně platí o Vás a o Vašich udajných hybridních hrozbách. S každým dalším Vašim příspěvkem nabírám na jistotě, že koncepci a dvtr někteří lidé nemužou bez sebereflexe a jisté urovně mravů zcela pochopit. Ikdyž jsou třeba vzdělání a v jistých směrech inteligentní.

Re: člověk napadený hybridní hrozbou je druhým nebezpečný

Putinovec | 09.02.2018

Některá postižení můžou být opravdu závažná.

Čest práci pane šturmbanfírere!

ľudo | 09.02.2018

Slečna je asi skôr Hitlerjugend,
i keď pravda je, že tam v tomto zmysle oproti zväzákom
rozdielu moc nie je..
..predtým asi mladé metternichčatá :DD

Režimy sa menia, ale koncepcia kultúry myslenia zostáva..
a s ňou aj spoločenské triedy..ako napr. kolaboranti s vždy najaktuálnejšou formou fašizmu ..ostatne podľa nich ju aj ľahko identifikovať, čo je na tom celom fajn :)

Re: Čest práci pane šturmbanfírere!

Jura | 09.02.2018

V ČR se cca loni začali označovat jako Sorosjugend.

Re: Re: Čest práci pane šturmbanfírere!

ľudo | 09.02.2018

Dik za pripomenutie!
Tiež som to už myslím počul :D

A v čem

Pepan | 09.02.2018

je problém, za našich mladých let by dlouho nevykřikovala, vždy by se našel někdo kdo by ji tu tlamu zformátoval, dnes je skutečně nějaká divná doba.

Re: A v čem

Jana | 09.02.2018

Víc než divná.
Nepamatuju, že by se za minulého režimu veřejně vyzývalo k udávání. A pokud někdo udával, zřejmě se to snažil utajit. Dnes se k tomu možná hrdě přihlásí, aby deklaroval, jaký je správný občan.

Přidat nový příspěvek