Tommy Robinson v Chotěbuzi demaskuje praktiky skutečných fašistů

Diskusní téma: Tommy Robinson v Chotěbuzi demaskuje praktiky skutečných fašistů

zveřejnění

bastardius | 12.02.2018

Jestli se něčeho tihle novináři bojí, tak je to právě ztráta anonymity. Chce to je na takových akcích natáčet, nafotit a zveřejnit. Největší strach mají z toho, aby je nepoznal nikdo z okolí kde žijí. Chápu, že z něčeho žít musí, ale páchat takové svinstvo proti svým spoluobčanům chce skutečně silný žaludek a nebo notnou dávku zoufalství. Řekl bych že ti morálnější, jejich řady opouštějí a zůstanou jen ti hloupí a hyeny, kterým to dělá dobře.

zbabělost poskoků věrchušky.

Putinovec | 10.02.2018

Je to dobrý nápad chodit s kamerou za poplatnou sebrankou a žádat vysvětlení.To je něco,co nedokáží rozdýchat.Nejen že se ukáže jejich argumentační prázdnota ale padne i jejich anonymní arogance.Pokud budou konfrontováni s realitou a uvidí je přitom masa lidí,tak ztratí svůj nadhled nad věcí.Kdokoliv je může na ulici poznat a žádat vysvětlení.A nebo rovnou trestat zrádce národa.

No jo no novináři...

Zpytující Duch Inkvizitora Bobliga De Záhrobí | 10.02.2018

No jo no novináři... V dobách před internetem si užívali své moci a díky internetu o její část přišli a dále přicházejí..., a už jsou z toho po.ělaní... A to jim na alternativně ještě moc nehrozí to, co sami dělají... tedy: kamera, střih, montáž...

Přidat nový příspěvek