V.V.Pjakin: Na toto se Putin připravoval 20 let

21.01.2020 13:24

V.V.Pjakin o změnách v ústavě, demisi Medvěděva a prohlášeních Mišustina (nový ruský premiér):

https://www.youtube.com/watch?v=_45_NVsunAQ


NA TOTO SE PUTIN PŘIPRAVOVAL 20 LET

Nejdříve se Valerij Pjakin vyjadřuje k prohlášení nového premiéra Mišustina, který na dotaz možnosti odmítnutí důchodové reformy z r. 2018 odpověděl, že „raději na nic z důchodové reformy nesahat“.
V. Pjakin říká: Mišustin dělá různá prohlášení, setkává se s různými frakcemi a je nucen brát v úvahu existující rovnováhu mezi klanovo-korporativními skupinami. Potřebuje, aby se mu tyto klanovo-korporativní skupiny minimálně v první etapě, než sestaví systém řízení, nepletli. Poté bude moci předkládat požadavky a poukazovat na to, co je nutné změnit. V současné době potřebuje bázovou podporu, potřebuje přestavět řízení a ne ho zbourat. Proto nepotřebuje vstupovat do konfrontace se všemi klanovo-korporativními skupinami, které mají určitou váhu v řízení. Všechna tato prohlášení, nepopulární mezi lidmi, odpovídají zájmům klanovo-korporativních skupin, včetně i těch tzv. „patriotických“, které nyní uskutečňují řízení země. Je třeba chápat, že oni se všichni spojili proto, aby dali Putinovi ultimátum ve věci důchodové reformy. To by musel být blbec, aby za takové situace vystoupil proti reformě. To by ho hned začali všichni nenávidět a přišel by částečně o řízení. Není třeba dráždit.

NAKOLIK SE PODAŘÍ ZMĚNIT ÚSTAVU VE PROSPĚCH SUVERENITY RUSKA ?

Je třeba pracovat a neusnout na vavřínech. Aby manévr mohl být proveden a podařilo se vyvedení Ruska z nadnárodního řízení na zákonodárné úrovni, je třeba Putinovi pomoci. Všichni, kteří vystupují proti Putinovi, vystupují proti suverenitě Ruska.
To vše vyžadovalo dlouhé období. Aby bylo možné provést takový manévr, bylo třeba vytvořit funkční řídící bázi. A řízení je proces informační. Vždyť na likvidaci dědictví stalinského řízení byla provedena chruščovská „obleva“, brežněvská „nečinnost“ a gorbačovská „přestavba“ i „přestřelka“ reformy Jelcina. Taková doba. A vše pracuje v souladu se zákonem času a nelze požadovat od Putina to, co vyžadují někteří lidé, kteří nemají představu o tom, co je řízení.
Nyní se strhávají masky, dává se každému morální filtr a všichni, kdo jsou proti Putinovi, jsou proti suverenitě Ruska. Putin tímto vytváří systém, při kterém bude odpovědnost za řízení. Přináší klanovo-korporativní odpovědnost za kvalitu řízení v zemi. Je to opravdu silný manévr. Dříve to nebylo možno provést, bylo třeba vytvořit systém, který Putin vytvářel 20 let. A aby všichni nesli odpovědnost, je třeba dokončit tento manévr. Z hlediska řízení je to o podpoře řídících procesů, ne o podpoře osob.

 

 

Informační báze KSB

Před bědami se nesehni, na Boha se spolehni.

Historie není věda, historie je v davově-"elitárních" společnostech nástroj řízení.

Nikdy nevíte, před jakými neštěstími Vás zachránila obyčejná smůla.

Návštěvnost

Flag Counter