Ve světě velké politiky je velký skandál. Ukázalo se, že posledních několik desetiletí CIA neměla problém dostat se k veškeré tajné korespondenci hlav států.

17.02.2020 08:25

Irena

 

Ve světě velké politiky je velký skandál. Ukázalo se, že posledních několik desetiletí CIA neměla problém dostat se k veškeré tajné korespondenci hlav států.
Jako ranní noviny si americké vedení četlo souhrnná hlášení o tom, co si myslí a přikazují téměř všechny hlavy států. A za všechno mohou šifrovací stroje, zdálo by se, neuvěřitelně „nezávislé“ švýcarské firmy, které kupovalo 120 států. (…)
Otevřeně vám tu vysvětluji, že za to, aby si CIA mohla přečíst jejich tajnou korespondenci, ty státy ještě platily, přičemž miliardy dolarů! Unikátní schéma! A také vražedné!
Například Saddám Husajn a Muammar Kaddáfí byli nalezeni a zavražděni v důsledku přílišné důvěry k produktu švýcarské firmy. Zatímco Sovětský svaz, Čína a Severní Korea vždy využívaly vlastní šifrovací systémy, protože měli odborníky i zařízení schopné vyrábět takovou produkci.
To je k otázce globálního trhu a víře, že národní hospodářství není potřebné. Pamatujete, jak jsme v zlých devadesátkách zavírali všechny naše podniky, protože západní analogy se nám zdály být kvalitnější a modernější? A potom se najednou ukázalo, že je možné na dálku odpojit energetický systém a připravit celý stát o proud – například Venezuelu – kvůli revoluci…

http://voicesevas.ru/news/49990-na-chuzhoe-nadeysya-da-sam-ne-ploshay.html

 

Informační báze KSB

Před bědami se nesehni, na Boha se spolehni.

Historie není věda, historie je v davově-"elitárních" společnostech nástroj řízení.

Nikdy nevíte, před jakými neštěstími Vás zachránila obyčejná smůla.

Návštěvnost

Flag Counter