Robejšek a "Realisté" - jde o podvod!

28.11.2016 16:45

czechfreepress / Miroslav Petr

 

Strana Realisté je podvod na voliče. Jde o to, přebrat příznivce Okamury k této straně. Zároven jde o likvidaci skutečné demokratické opozice.

Robejšek byl až do poslední chvíle před vyhlášením nové strany členem německé sekce Římského klubu, který je součástí NWO. Tvrdí-li, že ve volbách dostanou dvacet procent, pak počítá s obrovskou megareklamou, v ceně aspon půl miliardy korun. Kdopak to asi platí? Robejšek je nastrčená figurka.

Slib této strany o výstupu z EU lze přirovnat k předvolebnímu slibu ČSSD o prostitucích, pardon, restitucích, kdy Sobotka velmi dobře věděl, že jde o nesplnitelný slib. I strana v Polsku vyhrála podobným podrazem.

Tato strana je placena nadnárodní korporací Penta. S touto stranou má něco společného i náš "nejpoctivější podnikatel" Bakala. Tato strana je plná bankéřů spojených s NWO.

Na DVTV je rozhovor s členem této strany, jakýmsi Hynkem. Mluvil příliš korektně a abstraktně. Přiznal však to nejdůležitější - nechtějí vystoupit z EU a NATO, a nejsou proti imigraci. Filozofie této strany je podle něj taková- "nás budou volit ti, kteří nemají koho volit...".Takže trucstrana nebo strana z nouze ctnost. Přiznal, že Robejšek je jen mluvčí, ale kdo bude předsedou, to nikdo neví.

Za tímto seskupením stojí i někteří politici ODA. Je přinejmenším podivné, že napřed je strana veřejně vyhlášena, ale není ještě registrovaná, nemá ještě program, a nikdo ještě neví, kdo bude předsedou. Už tyto fakta by měla každého voliče varovat.

O další nové straně Idealisté je zbytečné psát, když tam propagují amerického soudruha Georga Dientstbiera. Už tím se sama znemožnuje a ztrapnuje...

Robejšek nedávno řekl, že radar měl být u nás už dávno. Potřebujete další důkazy, proč nevolit tuto stranu?

Zdroj- SR, DVTV.

 

Diskusní téma: Robejšek a "Realisté" - jde o podvod!

Re: Re: Re: tzv. "korupcia" na Slovensku..alebo "Nehaňte ľud môj" :)

Perun | 30.11.2016

Súhlas. Ostatne, vidno to aj podľa toho, kto najhlasnejšie proti korupcii kričí, od velvyslanectva SŠA až napr. po sionistku Bradáčovú.

Zaujímavé je aj porovnanie vyššie spomenutého Mexika, kde prebieha roky krvavá vojna proti drogovým gangom, a napr. Holandska, kde sú všetky možné neresti legalizované, alebo zvyšok zakázaných chcú onedlho legalizovať. Tak na idnes.cz písali, že v Holandsku sú prázdne väznice, a dovážajú tam väznov z iných krajín, aby ich ako tak zaplnili. Tak dokonca aj diskutéri na idnes.cz (čo je už čo povedať) prakticky jednohlasne článok obrátili z hlavy na nohy, t.j. že ide len o vec štatistiky. Reálna kriminalita a morálny úpadok naopak geometricky v Holandsku narástli (samozrejme vrátane hrozieb typu isl.radikalizmus, širiace sa no-go zóny atd.atd.)

Tým neobhajujem korupciu, ostatne sám som dal úplatok nanajvýš 10 eur recepčnému na hoteli (naposledy náhodou v Havane) , aby mi dal lepšiu izbu ešte v ten deň.

Ide o ten princíp pozadia tzv."boja proti korupcii". Spravidla ide o krik globálnej mafie v snahe ovládnuť teritória lokálnych, nie celkom podriadených.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek